Befutott a Samsung Galaxy Tab S9 FE széria és a Buds FE is

A vízálló táblagépek két méretben, S Pennel mutatkoztak be, az ANC-s Buds FE pedig a gyártó legkedvezőbb ajánlata a TWS műfajban.

A Samsung Galaxy S23 FE mellett a Tab S9 FE széria és a Galaxy Buds FE is bemutatkozott. Az aktív zajszűréssel (két külső és egy belső mikrofon fülesenként) dolgozó fülhallgató 6 órányi üzemidőt ígér ANC mellett, amit a 479 mAh-s teleppel szerelt tokkal összesen 21 órára növelhetünk. A kényelmes illeszkedést háromféle méretű gumiharang és két, méretben passzoló gumitámaszték biztosítja, csatlakozni pedig 5.2-es Bluetoothon keresztül tudunk AAc és SBC kodektámogatás mellett, egyszerre akár több eszközhöz is. Az érintésvezérléssel felszerelt Buds FE 109 eurós árával a Samsung legkedvezőbb ajánlata a műfajban.

[+]

Az IP68-as minősítésű Samsung Galaxy Tab S9 FE két méretben választható, eltérés mindössze az alap memóriakiszerelésben, a hátlapi kamerák számában és a telepméretben van a két modell között. Az FHD felbontású, 90 Hz-es IPS LCD panel a Tab S9 FE esetében 10,9 hüvelykes, míg a Tab S9 FE+ 12,4 hüvelyken hozza ugyanezt a specifikációt, az S Pen viszont mindkét tablethez alaptartozékként jár, nem úgy, mint a 45 wattos gyorstöltő adapter, amit külön kell beszereznünk, ha szeretnénk élni a lehetőséggel.


[+]

A hardveres alapokat mindkét esetben az 5 nanométeres Exynos 1380 biztosítja, a Tab S9 FE esetében 6 vagy 8 GB rendszermemória kíséretében, a Tab S9 FE+ viszont 8 vagy 12 GB-os kiszerelésben érhető el, egységesen 128 vagy 256 GB microSD-vel bővíthető belső tárhely mellett. Látványos különbség a hátlapon tűnik fel: a Tab S9+ kapott egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű szenzort is a 8 megapixeles főkamera mellé, szelfihez viszont mindkét tablet 12 megapixeles szenzort kapott az előlapra.

A táblagépek menta, ezüst, szürke és levendula színben lesznek elérhetők, Európában 529 és 699 eurós áron, amihez még 100 eurót kell hozzácsapni, ha 5G adatkapcsolatra is vágyunk. A hazai árakra és elérhetőségre vonatkozó információkat a Tab S9 FE széria és a Buds FE esetében is várjuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés