Befutottak a Samsung frissítési tervei

A Samsung ma kiadott sajtóközleményében mutatta be a saját készülékeire hegesztett Android Nougat új funkcióit, mint az újradizájnolt gyorskapcsoló és értesítési panelt, a továbbfejlesztett több ablakos megjelenítést, vagy a Teljesítmény módot, ami a felhasználó igényeinek jobban megfelelő optimalizációt tesz majd lehetővé. Az Android Nougat már kedd óta elérhető manuális frissítés formájában az aktuális csúcskészülékekre. A firmware letölthető a brit független és a cseh O2 szolgáltatói kötelékében lévő Galaxy S7-re és Galaxy S7 edge-re.


[+]

A gyártó viszont közzétett egy listát azon modellekről, amelyek még az idei év első félévében megkapják a 7.0-s rendszert. A tavaly előtti S széria nem okozott meglepetést, így az S6, az S6 edge és az S6 Edge+ nyilván nem marad ki, ahogy természetesen a Note5 sem. Két tablet is frissülni fog, a Galaxy Tab A with S Pen, valamint a független Galaxy Tab S2 LTE variánsa. A meglepetésvendégek az A széria eredeti tagjai, tehát elvileg a 2015 elején bemutatott Galaxy A3 és a Galaxy A8 is megkapja a nougatos rendszert. Az A5 nem szerepel a listában, noha elvileg a középméretű modell felhasználói is okkal várakozhatnak. Az A széria újabb tagjairól, és további készülékekről most nem esett említés.

Azóta történt

Előzmények

  • Android Nougatot kap a Galaxy A5

    A második legnagyobb ausztrál szolgáltató megerősítette, hogy a Galaxy A5 7.0-s szoftvere már tesztfázisban van, a frissítés pedig januárban várható.

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Samsung Galaxy Note5 - ötletes öthetes

    Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.

Hirdetés