Bemutatkozott a Gionee M7

Hatalmas, 18:9-es AMOLED kijelző, friss lapka, méretes akkumulátor és dupla hátlapi kamerarendszer jellemzi az újdonságot.

Az eredeti menetrend szerint, ma mutatkozott be a Gionee M7. A mai trendeknek megfelelő összes extra ott figyel benne, tehát van dupla hátlapi kamera, illetve szintén hátra helyezett ujjlenyomat-olvasó, az előlapot illetően pedig minimálisak a kávák a 6,01 hüvelykes kijelző körül. Hardveresen a közelmúltban hivatalossá vált MediaTek Helio P30 teljesít benne szolgálatot, aminek nyolcmagos Cortex-A53 processzora maximum 2,3 GHz-en pörög, a Mali-G71 MP2 grafikus gyorsítója pedig 900 MHz-s. Mindezt 6/64 GB-os memóriapáros segíti ki.

Miniatűr káva, dupla kamerarendszer, hátlapi ujjlenyomat-olvasó
Miniatűr káva, dupla kamerarendszer, hátlapi ujjlenyomat-olvasó [+]

A 157 x 76 x 7,2 milliméteres készülékház phabletes méreteket árul el, az előlapon 2160 x 1080 pixeles felbontású AMOLED panel kapott helyet, a fizikai mérettel számolva 400 ppi fölötti érték jön ki. A Bluetooth 4.2-es, természetesen van Wi-Fi, LTE, GPS és NFC is, ám ezek pontos specifikációt csak a lapka típusából próbálhatjuk meg kitalálni. B20-as 4G nincs a listán, remélhetőleg egy nemzetközi változat is piacra kerül belőle. Az USB-csatlakozó támogatja az OTG-t, viszont microUSB a csatolófelület.


A színvariációk. Kattintással galéria nyílik [+]

Kamerás fronton 16 megapixeles a főkamera és 8 megapixeles a másodlagos, a zoomot csak digitálisnak jelölik meg, egyébként erről sem beszélnek túl sokat. 4K-videózás nincs, Full HD a maximális felbontás, ha mozgóképről van szó. Az akkumulátor 4000 mAh kapacitású, a 16 nanométeres rendszerchippel párosítva ez remélhetőleg nem egynapos üzemidőt teljesít majd a mindennapi használatban.

A renderképeken természetesen kávamentes az oldal, élőben is kíváncsiak vagyunk rá!
A renderképeken természetesen kávamentes az oldal, élőben is kíváncsiak vagyunk rá! [+]

Kínai ára 2799 jüan, amit 111 000 forintra átszámíthatunk át nyersen, az extra költségekkel együtt már borsosabb a történet. Remélhetőleg érkezik nemzetközi változat, teljes európai frekvenciatámogatással, elképzelhető, hogy ezt egy másik márkanév alatt fogjuk megkapni.

Azóta történt

  • Megérkezett a Gionee M7 Power is

    Hardveres teljesítményben elmarad az M7-től, de elismerésre méltó akkumulátort kapott egy alapvetően nem túl erőforrásigényes lapkakészlethez.

Előzmények

Hirdetés