Bemutatkozott a Honor Holly 2 Plus

Ahogy az várható volt, a Honor leleplezte a Holly 2 Plus névre keresztelt készüléket, ami nem meglepő módon a 2014-es Holly örököse. A főbb specifikációk közé tartozik a 64 bites MediaTek MT6735P chipset, a négymagos processzor, a Mali-T720 grafikus gyorsító, ám több érdekesség is akad még.

A kütyü a nagyon nagy idézőjelek közé tett "kompakt" méretű eszközök közé tartozik a maga 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzőjével, az Android operációs rendszer folyamatosabb futtatásáról 2 GB RAM gondoskodik. Az adattároló mérete 16 GB, amit akár 128 GB-os microSD kártyával is lehet bővíteni. A hátlapon egy 13, az előlapon pedig egy 5 megapixeles fényképező segíti a fotózás szerelmeseit. A Holly 2 Plus nagy dobása lehet a 4000 mAh kapacitású akkumulátor, de jó hír még a 4G, a WiFi, a Bluetooth, a GPS jelenléte is.


[+]

A Honor újdonságának áráról egyelőre nem esett szó, ám a pletykák szerint 10 ezer indiai rúpiába kerül majd, ami magyar valutára átszámolva 42 ezer forintot jelent. Hogy pontosan mely régiókban lesz elérhető, illetve itthon forgalomba kerül-e, sajnos erről sem adott tájékoztatást a vállalat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

  • Honor Holly - felárazott felbontás

    A Honor márka jelenlegi legolcsóbb termékének ára itthon 40 000 forint fölött alakul, ez pedig a készülék és az ellenfelek ismeretében sajnos nem kevés.

  • Honor 3C - időutazás

    HD kijelző és 2 gigabájt RAM az egyik oldalon, öregedő rendszerchip és régi Android főverzió a másikon – íme a Honor megfizethető középkategóriása.

Hirdetés