Bemutatkozott a Honor 20 Lite

Az új csúcsszéria előfutáraként mutatták be a legkisebb és legolcsóbb változatot, tripla hátlapi kamera, 32 megapixeles szelfik és 128 GB tárhely fémjelzi a Lite-ot.

A kínai cég ezúttal a csúcskategóriás modellek érkezése előtt rántja le a leplet a Honor 20-széria legkisebb és legolcsóbb tagjáról, ami a Honor 20 Lite nevet viseli, és május végétől már Magyarországon is megvásárolható lesz. Elsődlegesen a kamerákat emelik ki, 32 megapixeles előlapi és tripla hátlapi kamerával büszkélkedik a mobil, ez utóbbival kétféle látószög érhető el, a 24 megapixeles, f/1,8-as, PD-autofókuszos modul hagyományos nagylátóval készíti a fotók többségét, mellé pedig egy 8 megapixeles, fixfókuszos, ultraszéles (13 mm gyújtótávolságnak megfelelő) kamera jutott. A harmadik kamera csak egy mélységérzékelő, 2 megapixeles felbontással, f/2,4-es apertúrával.


[+]

Külső kapcsán a prizmaszerű átmenetet mutató, csillogó hatású hátlapról ejtettek szót, ez egyébként egy műanyag ház, viszont minőségi és látványos felületkezeléssel. Elérhető a hátlapi ujjlenyomat-olvasón kívül 2D arcazonosítás is. 1080 x 2340 pixeles, Full HD+ felbontású kijelzőt kapott apró notch-csal, hardveresen pedig a jól ismert, középkategóriás HiSilicon Kirin 710 jutott bele GPU Turbo 2.0-val, 4 /128 GB-os memóriapárossal. 99 990 forintos árért fantom fekete, alkonyatkék és vad ciklámen színekben válik elérhetővé néhány hét múlva, részletes tesztünk holnap érkezik!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Kirin 810-re váltott a Honor 20S

    A Honor 20 széria új tagja olcsóbb, viszont a kameracseppes csúcsmodell több jó tulajdonságát átveszi, a 7 nm-es SoC pedig kellően gyors lehet.

Hirdetés