Hirdetés

Bemutatkozott a Honor Band A2 is

A Honor tegnapi rendezvényén nem csak egy igen alacsony árazás mellett kifejezetten szimpatikus felszereltségű belépőmodellt mutatott be a Honor 6A képében, de a Honor Band A2-t is, amelynek elődje nálunk Huawei Color Band A1 néven került forgalomba. Az új modell több lényeges ponton is fejlődött a Honor Band A1-hez képest, az ára viszont nagyjából szinten maradt, noha lényegesen kompetensebb eszközről van szó.


[+]

A Band A2 már rendelkezik megjelenítővel, ami egy érintésérzékeny, 0,96 hüvelykes, monokróm OLED panel, valamint folyamatos monitorozásra képes pulzusmérővel is felszerelték. Ezen kívül nem sok újdonság történt, leszámítva, hogy a víz- és porállóság IP67-es szintre ugrott. A 95 mAh-s akksi elvileg 9 napot bír Android vagy iOS rendszerű készülékhez csatlakoztatva. A kompatibilitás előbbi esetében 4.4-es verziószámtól indul, míg Apple készülékkel iOS 8.0 a minimum rendszerkövetelmény.


[+]

A Honor Band A2 már képes megjeleníteni az értesítéseket, valamint hívás fogadására és elutasítására is van lehetőségünk. Sajnos az elődmodellben található UV szenzor létéről vagy nemlétéről nem esett szó. Eddig. Kínában június 9-én indul az értékesítés 199 jüanos kezdőáron, ami aktuális árfolyamon körülbelül 7900 forint.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Color Band A1 - a napra lehet nézni

    A Huawei pofás ketyerével lép a filléres aktivitásmérők piacára. A Color Band A1-et nálunk feketében járt, ám elérhető trendi színekben, és mérhető vele az edzésmunka, illetve az UV-sugárzás.

Hirdetés