Bemutatkozott a HTC Desire 830

Az utóbbi időben elég magas fordulatszámra kapcsolt a HTC, nemrégiben jelent meg ugyanis a csúcsmodell, amit utána a One S9 követett. Most a középkategóriás terméksorozat kapott új tagot, méghozzá Desire 830 néven, ami nem nehéz kitalálni, hogy a Desire 820 örökébe lép. A zenehallgatás szerelmesei leginkább a sztereó előlapi BoomSound hangszórónak örülhetnek, ezt éppen a zászlóshajó vásárlói nem kapnak már meg.


[+]

A 157,5 x 78,9 x 7,79 milliméteres burkolatba csomagolt készülék előlapján egy 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző kapott helyet, legbelül pedig egy 1,5 gigahertzes, nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek Helio X10-es chipset bújik meg. A 3 gigabájtnyi rendszermemória természetesen nem, a 32 gigabájtos adattároló viszont szerencsére bővíthető microSD-vel, maximum 128 gigabájtos kártyákat kezel a mobil.


[+]

A kék-fehér és piros-fehér színekben megvásárolható kütyüt egy 13 megapixeles, f/2.0 rekesztértékű, optikai képstabilizátorral ellátott kamerával szerelték fel, melynek párja egy 4 megapixeles felvételekre képes UltraPixel szenzor. Az akkumulátor kapacitása 2800 milliamperóra. A Desire 830-at egyelőre csak Tajvanon lehet kapni, méghozzá 310 dollárért, azaz járulékos költségek nélkül átszámolva 83 ezer forintért cserébe, hamarosan valószínűleg más piacokon is elérhető lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

  • HTC Desire 820 - korlátozott vágyak

    A HTC Desire-széria felső-középkategóriás phabletje nem sikerült rosszul, de vannak hibái és több fontos dolog maradt ki belőle megindokolhatatlanul.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés