Bemutatkozott a második generációs LG Watch Urbane

Az LG nem csak a kétkijelzős, ujjlenyomat-olvasós csúcsphabletet leplezte le, hanem a Watch Urbane második generációját is megmutatta. A dél-koreai gyártónak már volt 4G-képes okosórája, a Watch Urbane LTE névre hallgató modell saját operációs rendszerrel mutatkozott be néhány hónappal ezelőtt, amit a webOS felhasználásával alkottak meg. LTE támogatással rendelkező, Android Wear-t futtató okosórával viszont még senki nem jött elő egészen tegnapig, amikor a dél-koreai gyártó megmutatta a második generációs Watch Urbane-t.

Az 1,38 hüvelykes átmérőjű, kör alakú P-OLED kijelző 480 x 480 pixeles felbontást biztosít, ami 348 ppi-s képpontsűrűséget jelent, a kategóriában ez kiemelkedően jónak számít. Hardveres téren a Qualcomm Snapdragon 400 SoC-t kapta meg, 768 megabájtnyi RAM és 4 gigabájtos belső tárolóegység társaságában. Szenzorok tekintetében a gyorsulásmérőről, a giroszkópról, az iránytűről, a pulzusszámmérőről és a GPS vevőről számolhatunk be. Az óra védelmét egy IP67-certifikált, 44,5 milliméter széles és 14,2 milliméter vastag rozsdamentes acél ház biztosítja, a benne rejlő akkumulátor 570 mAh kapacitású. A Watch Urbane 2nd többféle szíjjal érkezik, de ezek házilag nem lesznek cserélhetőek. Az óra forgalmazását Dél-Koreában és az Egyesült Államokban kezdik meg először, az árazásáról viszont még nem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG Watch Urbane - városjáró

    Kerek kijelzős, fémházas, friss Android rendszerrel érkező, decens óra a Watch Urbane, de meglehetősen drága és kissé vaskos.

Hirdetés