Bemutatkozott a Samsung Galaxy M55

A Brazíliában nyitó készülék kivételesen nem az A szériás 55 nagyobb verziója.

Brazíliában mutatta be a Samsung a Galaxy M55 5G-t, ami kivételesen nem egy régiós Galaxy A55 variáns, mivel nagyobb, más szettet használ és gyorsabb töltést kapott. Utóbbi kitétel nem csak a 25 wattal töltő A55-re érvényes, de lényegben kis híján a komplett Samsung csúcsszériát állva hagyja a 45 wattos töltésteljesítménnyel. Ehhez szokásos megjelenés társul, viszont a Key Island nevű dizájnelem itt lemaradt, a fizikai gombok hagyományos módon kerültek elhelyezésre a kereten.


[+]

Ennél persze lényegesebb a Snapdragon 7 Gen 1-es szett 8 GB rendszermemóriával és 256 GB bővíthető belső tárhellyel, illetve a 120 Hz-es, FHD+ felbontású, integrált ujjlenyomat-olvasóval szerelt AMOLED kijelző 6,7 hüvelykes terjedelemben, amibe egy 50 megapixeles előlapi egység lyukad.


[+]

A hátlapon viszont csak egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egységet és egy 2 megapixeles makrót találunk az optikailag stabilizált, 50 megapixeles főkamera mellett (pontosabban alatt). NFC és sztereó hangzás azért akad, az Android 14-re épülő One UI 6.1 mellett pedig adott a hardveres Knox védelem, ami az A55 és A35 modellekkel érkezett meg a középkategóriába. A készülék kék és türkiz árnyalatban választható 219 ezer forintnak megfelelő brazil realért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés