Bemutatkozott a Vivo X7 és X7 Plus

Megannyi hír és előzetes után végre hivatalosan is bemutatkozott a BBK fennhatósága alá tartozó Vivo két új modellje, melyek az X7 és az X7 Plus nevet kapták. Mindkettőre jellemző, hogy a felső-középkategóriában próbálnak szerencsét, vékony kialakítással, és a kezdőár sem vészesen magas, hiszen 2500 jüanért, azaz adóterhek nélkül átszámolva 106 ezer forintért lehet az alapmodellhez hozzájutni.


[+]

Nincs egyébként nagy különbség a két termék között, a Plus annyival nyújt többet, hogy egy fél hüvelykkel nagyobb a képernyője és 1000 millamperórával nagyobb akkumulátor látja el energiával, az ujjlenyomat-olvasó egyiknél sem mardt el. Ameddig viszont mindkét eszköz 16 megapixeles, f/2.0 rekeszértékű szelfi kamerával rendelkezik, a sima változat hátul nem ugyanilyen, hanem "csak" 13 megapixeles, f/2.2 apertúrájú fényképezőt kapott. Belső terén Snapdragon 652-es chipsetre, 1,8 gigahertzes nyolcmagos processzorra, 4 gigabájt RAM-ra, valamint akár 128 gigabájtos adattárolóra számíthatunk. Az X7 mindössze 7,2 milliméter vékony és 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású Super-AMOLED képernyővel rendelkezik, emellé 3000 milliamperórás telep jár, az X7 Plus pedig 7,5 milliméter karcsú, 5,7 inches, 1080p-s megjelenítővel büszkélkedik és 4000 milliamperórás energiaforrás található benne. Mindkettőn az Android 5.1.1-es verziója fut, holott nem ártott volna már Marshmallow-val kiadni őket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

  • A TENAA műhelyében járt a Vivo X7

    Már csak három nap van hátra a Vivo új mobiljának bemutatójáig, most pedig egy videó és egy TENAA-certifikáció is érkezett róla.

  • Snapdragon 652 SoC-t kapott a Nubia Z11 Max

    Bemutatkozott a ZTE Z11 családjának legnagyobb tagja, ami a felső kategória alsó részébe lett pozicionálva, és 4000 mAh-s teleppel rendelkezik.

  • Bemutatkozott a Nubia Z11 Mini

    A ZTE fennhatósága alá tartozó márka új taggal bővült, ami 16 megapixeles kamerával és középkategóriás felszereltséggel hódítana.

Hirdetés