Bemutatkozott a Vivo Y51

Az AMOLED kijelzővel büszkélkedő Vivo X6 és X6 Plus készülékekkel egyszerre látott napvilágot a középkategóriás Y51. Az eszköz TENAA vizitjéről épp tegnap adtunk hírt, nem számítottunk rá, hogy ma már a gyártó hivatalos oldalán is felbukkan a kütyü. A 143,8 x 71,7 x 7,52 milliméteres dimenziókkal rendelkező, 157 grammos telefon előlapján található öthüvelykes kijelző 540 x 960 pixel felbontású, a teljesítményről pedig Qualcomm Snapdragon 410 lapka gondoskodik 2 gigabájtnyi RAM és 1,2 GHz-re skálázott Cortex-A53 processzor társaságában. A mobil 16 gigabájtnyi tárolóegységet kapott, de microSD segítségével akár 128 gigabájtot is hozzáadhatunk ehhez a háttértárhoz.

Bemutatkozott a Vivo Y51
[+]

A hátlapjára 8 megapixeles kamera került szimpla ledes villanóval, a szelfik pedig 5 megapixelben készülhetnek. A 4G-képes készülék két SIM kártyát fogad egyszerre, ráadásul infraport, FM-rádió, WiFi, Bluetooth, USB OTG és GPS is került bele. Egyelőre csak fehér színben láthattuk a mobilt, az áráról sincs semmi információnk, az viszont valószínű, hogy a nemzetközi piacon is megjelenik majd az eszköz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

  • A TENAA-nál bukkant fel a Vivo X6SPlus

    A kínai hírközlési hatóságnál mostanság kisebb csend volt, ám az adatbázis most egy újabb ismeretlen készülékről árult meg többet.

  • Bemutatkozott a Vivo Y31A

    Snapdragon 410 lapkával debütált a Vivo új mobilja, az ára körülbelül 42 000 forint lesz kínában.

  • Bemutatkozott a Vivo V3 és V3Max

    Mostanában elképesztő sebességgel jelenti be a gyártó az újabbnál újabb mobilokat, most két középkategóriás termék látott napvilágot.

Előzmények

Hirdetés