Bemutatkozott a Xiaomi Mi Band 2

A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.

A Xiaomi Mi Band 2-ről már hónapok óta lehet hallani, fotókat is láttunk róla, ám most bemutatkozott, a hozzá párosított kedvező ár pedig sokaknak csábító lehet. Először is vegyük sorra, hogy mit tud a Mi Band 2: van benne gyorsulásszenzor pulzusmérő, képes követni az aktivitásunkat, alvásunkat, illetve természetesen az ébresztő sem maradt belőle ki. Akkumulátora állítólag 20 napot is kibír egy töltéssel, az IP67-es szabvány szerint pedig por-és vízálló.


[+]

Került rá egy OLED kijező, aminek segítségével mutatja az időt, esetleges értesítést, aktivitást, illetve egy gombot is elhelyeztek rajta bekapcsoláshoz és módváltáshoz. Az óraszíja szilikonból készült, hipoallergén voltából adódóan elméletileg senkiből nem fog allergiás reakciókat kiváltani. A telefonhoz Bluetooth 4.0-gyel kapcsolódik.


[+]

Ára Kínában 149 jüan, ami körülbelül 6300 forintnak felel meg, ez természetesen több lesz, mire hazánkba eljut, de még így is egy filléres aktivitásmérőt kapunk a pénzünkért, amin úgy láthatjuk az időt és egyéb alapvető dolgokat megjelenítve, hogy közben nem kell az üzemidőből áldoznunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés