Bemutatkozott az Amazfit GTS 2e és GTR 2e

Nagyjából minden maradt a régi mindkét esetben, csak kivették a WiFi modemet a jobb üzemidő érdekében, plusz kaptak egy hőmérséklet-szenzort.

Az Amazfit GTS 2 mini után megérkezett a nem mini, de kedvezőbb árú Amazfit GTS 2e és GTR 2e is, ami mindössze annyiban különbözik az alapmodellektől, hogy kihagyták belőle a WiFi modemet. Ezzel a GTR 2e esetében majdnem duplájára nő a 471 mAh-s akkuból kihozható üzemidő, alapfunkciókra korlátozva pedig másfél hónapig nem kell töltőre tenni. A GTS 2e 245 mAh-s akkujából két hét jön ki alapfelhasználás mellett.

Amazfit GTR 2e
Amazfit GTR 2e [+]

Egyébként minden más funkció és képesség maradt, ahogy az NFC is, viszont mindkét készülékbe került hőmérséklet-érzékelő a pulzus- és véroxigénszenzor mellé, illetve maradt a környezeti fényérzékelő, a gyorsulásmérő, az iránytű és a nyomásérzékelő. Továbbra is lehet bennük úszni az 50 ATM nyomástűrésnek köszönhetően és a dimenziók sem változtak. Viszont a GTR 2e csak alumínium ötvözet anyaghasználattal érhető el, a rozsdamentes acél kivitel nem opció.

Amazfit GTS 2e
Amazfit GTS 2e [+]

Az 1,65 hüvelykes, négyzetes AMOLED panellel szerelt GTS 2e és az 1,39 hüvelykem, kerek AMOLED kijelzővel dolgozó GTR 2e egységesen 799 jüanba kerül, ami átszámítva 35 ezer forintot jelent, itthon persze még képzeljük hozzá az egyéb költségtételeket. Az első értékesítési hullám Kínában december 24-én indul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés