Bemutatkozott az Ascend Y530

A csúcsmodellek mellett a Huawei igyekszik jelen lenni a mérsékeltebb árfekvésű készülékek piacán is, mely kapcsán a legújabb próbálkozása az Ascend Y530 lett. A kifejezetten Európának szánt készülék technikai fronton teljesen átlagosnak nevezhető, hiszen 4,5 hüvelykes, 480 x 854 képpontos kijelzőt, 5 megapixeles fő és VGA előlapi kamerát, 1,2 GHz-es kétmagos Snapdragon 200 processzort, 512 MB RAM-ot, microSDHC kártyával bővíthető 4 GB belső memóriát és 1750 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A 132,5 x 67 x 9,3 milliméteres és 145 grammos Huawei Ascend Y530 Németországban márciustól lesz kapható 150 eurüs, vagyis nagyjából 47 000 forintos kiskereskedelmi áron.

Azóta történt

  • Huawei beharangozó érkezett

    A Huawei az Apple hangalapú asszisztensével árult el néhány részletet a Barcelonában debütáló készülékeiről.

  • Sajtóképeken az Ascend P7

    A hivatalos premier előtt egy héttel már szinte minden részletében ismertté vált a Huawei csúcsmodellje.

  • Huawei Ascend Y550 - 64 bit alsóhangon

    Komoly generációváltáson esett át a Huawei friss alsó-középkategóriása: Snapdragon 410, 4G modem, 1 gigabájt RAM, 2 megapixeles előlapi kamera és Android 4.4.4 a motorháztető alatt.

Előzmények

  • Huawei Ascend G525 - belül más

    Hordákban érkeznek a piacra a középáras, két SIM-et is kezelő telefonok. A sok, viszonylag ismeretlen márka után a Huawei is meg akarja mutatni, hogy miképpen kell ezt csinálni.

  • Huawei Ascend Mate - Tepsi, a haverom

    Az Ascend Mate átmenetet képez a táblagépek és az okostelefonok között, a Huawei újdonsága ugyanis 6,1 hüvelykes képátlójú kijelzőt kapott.

  • Huawei Ascend P6 - hatásos hatos

    Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.

Hirdetés