Bemutatkozott az ASUS ZenFone C

Az ASUS hivatalosan is bemutatta a ZenFone család legújabb tagját, a ZenFone C-t. A készülék a belépőszintű telefonok között próbál szerencsét, és a ZenFone 4 örököseként tartják számon. A teljes specifikációról már felkerült egy fotó az internetre, melyen jól látható a hardveres fejlődés az elődmodellhez képest.

ASUS ZenFone C specifikáció

A ZenFone C-be egy 4,5 hüvelykes, 480 x 854 pixel felbontású IPS kijelzőt szerelt a gyártó, aminek meghajtásáért az Aintel Atom Z2520 chipset felel, az 1,2 GHz-re skálázott kétmagos processzorral és az 1 GB RAM-mal egyetemben. A belső tárhely mérete 8 GB, melyhez microSD támogatás jár. A hátlapi kamera 5, az előlapi pedig 0,3 megapixeles, előbbit sötétebb környezetben egy ledes villanó segíti.

ASUS ZenFone C kép

Az akkumulátor kapacitása 2100 mAh, ami jelentős fejlődés a ZenFone 4-nél látott 1600 mAh-s telephez képest. Az egyelőre Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel debütáló masina Malajziában már a következő hónaptól kapható lesz fekete, fehér és piros színekben, méghozzá 97 dolláros, azaz nettó áron átszámolva 26 ezer forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés