Bemutatkozott az LG Q61

Nagyobb akkumulátorral, magasabb felbontású kamerákkal és kameralyukkal érkezik a Q60 utódja.

Az LG hivatalosan is bemutatta a Q60 utódját, ami nagyobb kijelzőt, akkumulátort és új lapkakészletet jelent, bár utóbbiról csak annyit árultak el, hogy nyolcmagos, maximum 2,3 GHz-es szett 3 GB rendszermemóriával és 64 GB bővíthető belső tárhellyel. Ez nyilvánvalóan nem a korábbi Helio P22 lesz. Az FHD+ felbontású kijelzőt is átszabták; egyrészt 6,5 hüvelykre nőtt, másrészt a 16 megapixeles szelfikamera a bal sarokba került.

Az ujjlenyomat-olvasó maradt a hátlapon, a kamerarendszer viszont négytagú lett. A 48 megapixeles főkamera mellett egy 8 megapixeles ultraszéles szenzor is dolgozok, a mélységadatokat egy 5 megapixeles egység szállítja, makrót pedig egy 2 megapixeles kamerával lőhetünk. Gyorstöltésről nem nyilatkoztak, a telep viszont 4000 mAh-sra nőtt, maradt az NFC, a jack csatlakozó, a sztereó hangszórók és DTS:X 3D Sorround támogatás fülhallgatóval.


[+]

A Q61 rendelkezik MIL-STD 810G minősítéssel. Az eljárás során a magas és alacsony hőmérsékletnek való ellenállást tesztelték, a párás környezetben való működést, a készülék por- és vízállónak bizonyult és bírja a rezonanciát. Koreában kizárólag fehér színben, május 29-én kerül piacra 36600 wonért, ami körülbelül 95 ezer forintot jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés