Hirdetés

Bemutatkozott az LG új termékszériája

Három típussal indul a W-sorozat, de egyelőre csak India kap az ár/érték arányra kihegyezett modellekből.

Néhány hete már szellőztette az LG, hogy alakulóban van egy új termékszéria, mostanra azonban be is mutatkozott a W-széria három nyitóterméke, a W10, a W30 és a W30 Pro. A termékekben közös pontnak számít a méretes, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, a nyolcmagos rendszerchip, a hátoldali ujjlenyomat-olvasó, az arcfelismerés, illetve az Android 9 Pie rendszer.


[+]

Értelemszerűen a W10 a legszerényebb: 6,19 hüvelykes, 720 x 1512 pixeles FullVision kijelzőt kapott, a széles noccsban pedig egy 8 megapixeles kamera kapott helyet, külön segédfénnyel. A MediaTek Helio P22 rendszerchip processzora 2 GHz-ben van maximálva, egyébként pedig 3 GB RAM és a 32 GB-os belső tároló áll a felhasználó rendelkezésére. A 13 megapixeles főkamera mellett 5 megapixeles, fixfókuszos a másodlagos egység. Árazás terén ez lett a trió legkellemesebb darabja, 9000 rúpiás ára körülbelül 37 000 forintot tesz ki, szürke és lila műanyaghátlapokkal válik elérhetővé, elsőként az Amazon India felületén.


[+]

A W30 már egy menőbb külsejű termék, vízcsepp-notch, üveg hátlap és tripla hátlapi kamera különbözteti meg a tizestől, a 12 megapixeles IMX486-szenzoros főkamerája mellett 13 megapixeles, 100 fokos széleslátót és 2 megapixeles mélységszenzort tartalmaz. Kijelzője 6,26 hüvelykes, viszont ugyanúgy 720p-s, ahogy a hardver, a memória, a szenzorcsomag és a telep is azonos. Még ebben a készülékházban is microUSB jár csak. Ez a készülék 10000 rúpiába, azaz valamivel több, mint 40 000 forintba fog kerülni.


[+]

A Pro változat Qualcomm Snapdragon 632-t ( 4 x 1,8 GHz Kryo 250 Gold és 4 x 1,8 GHz Kryo 250 Silver + Adreno 506), illetve 4 GB RAM-ot és 64 GB-os belső tárolót kap, viszont ezen kívül nem hoz sok változást. Indiában csak később lesz elérhető, az árazását még nem lehet tudni, ahogy azt sem, hogy a W-szériából fogunk-e mi bármit látni, európai felhasználóként.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Redmi 7 - a hetedik te magad légy

    A Xiaomiról leválasztott brand első szériájának igazi belépő szintű készüléke. Legalábbis az árat tekintve. A képességeit figyelembe véve azért bőven nem egy vészmegoldásról beszélünk.

  • MWC 2019: Noccsmány mobil az Archostól

    Mentségükre szóljon: a franciák csúcskészüléke sokkal szebb, mint az Oxygen 68XL, ami legalább egyedi. Csak rossz ránézni.

  • Xiaomi Redmi 6 - a nagy hatraarc

    A Xiaomi ismét hozza a papírformát: adott árszinten kihozza a lehető legtöbbet a dolgokból és közben nem igazán hibázik. A Redmi 6 korrekt, kisebb is lett, csak ennek ára is van.

  • LG Q7 Dual - nem dobja a mentőövet

    A legfrissebb piaci eredmények alapján a dél-koreai gyártónak égető szüksége lenne egy ütőképes középkategóriásra, ami lehetne akár ez a készülék is – feleennyiért.

Hirdetés