Bemutatkozott az Oppo A77

Nem, ez egyelőre még nem a sokak által vált dupla kamerás R11, bár az MWC-s prezentálás után néhány hónappal annak is közeledik a bemutatója, előtte azonban egy középkategóriás phablet, az A77 kerül rivaldafénybe. A kütyü specifikációja nem lesz meglepő, MT6750 lapka került bele nyolcmagos, 1,5 GHz-es processzorral, 4 GB RAM-mal és 64 GB-os tárolóegységgel, ez utóbbi pedig a dual SIM-képesség beáldozásával bővíthető is, természetesen microSD kártyával. 5,5 hüvelykes Full HD kijelzője In-cell technológiával fokozza az élethűséget.

A külső ezúttal sem okoz meglepetést
A külső ezúttal sem okoz meglepetést [+]

13 megapixeles, f/2,2-es lencsével szerelt kamera került a hátlapra PDAF-autofókusszal és dupla ledes vakuval, az előlapi pedig 16 megapixelen, f/2.0-s optikával, és Beauty 4.0-algoritmussal, portré módban is fotóz, ami jó eséllyel eredményez majd művészi szelfiket. A fémházba csomagolt, 3200 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt A77 körülbelül 100 000 forintnak megfelelő tajvani dollárért válik előrendelhetővé holnap, de jó eséllyel több piacon is megjelenik még nyáron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Kameracentrikus kiadást kap az Oppo A59

    Az Oppo középkategóriás ajánlatának bővített variánsa landolt a TENAA-nál, ami egyrészt erősebb hardvert, másrészt kifejezetten szelfi-centrikus extrákat kap.

  • Oppo F1 Plus - nem esett messze az almafától

    4 gigabájt rendszermemória, 64 gigabájt tárhely, 16 megapixeles előlapi kamera, mutatós és karcsú kivitel, illetve pazar összeszerelés – miért kellett az ígéretes recepten iOS-majmolással rontani?

Hirdetés