Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More

A SonoFlow papíron nagyon korrektnek tűnik: LDAC, ANC, 50 órás üzemidő, opcionális vezetékes kapcsolat és multipont 100 dollárért.

Megjelent a 1More első saját fejlesztésű fül köré ülő fejhallgatója. A cég világszerte árulja már a SonoFlow névre hallgató kiegészítőt, normál esetben 100 dollárt kérnek el a termékért, de van olyan hely, ami ennél olcsóbban is kínálja (lentebb). A SonoFlow összehajtható dizájnt alkalmaz, így a hordozótokban könnyedén elfér kis helyen. A fejhallgató méretei 170 x 192 x 82 milliméter, ha totál ki van nyitva és 250 grammal nyomja az ember fejét. A tömeget nagyrészt a 720 milliamperórás akkumulátor adja, amivel a cég szerint akár 50 órányi zenelejátszásra is képes a fejhallgató bekapcsolt ANC-vel. Ha nem kell az aktív zajszűrés, a cég szerint 70 órányi zenelejátszásra is képes a SonoFlow, feltöltéséhez pedig 80 percre van szükség valamilyen USB-C csatlakozón. De 5 perc töltéssel állítólag elérhető 5 órányi ANC nélküli lejátszás.

1More SonoFlow fejhallgató.
1More SonoFlow fejhallgató. (forrás: 1More USA) [+]

Színválaszték terén nincs nagy mozgástér, fekete van és kész, de a 3,5 milliméteres audio csatlakozó és a fülkagylók köré illeszkedő párnák belső szövete vöröses-narancssárgás színt kapott. A fejhallgató műanyagból van, a kagylók alján található pár gomb (bekapcsolás, ANC), viszont a lejátszott tartalom irányítását a jobb kagyló külsején elhelyezett érintőfelület oldja meg.

1More SonoFlow
1More SonoFlow (forrás: 1More USA) [+]

A hangkeltésért 40 milliméteres dinamikus meghajtók felelnek, bennük DLC diafragma, a frekvencia választartomány pedig 40 kHz-ig terjed. Vezetéken is megkapták a Hi-Res minősítést, és vezeték nélkül is, hisz Bluetooth 5.0-án keresztül képesek LDAC kodeken át hangot fogadni. Az alapértelmezett ugyanakkor továbbra is az SBC és az AAC, ezeket a 1More Audio alkalmazáson keresztül lehet átállítani. A telefonra letölthető programban van egyébként manuális hangszínszabályzó is és előre programozott EQ-beállítások közül is lehet válogatni.

Adott a lehetőség vezetékes kapcsolatra is.
Adott a lehetőség vezetékes kapcsolatra is. (forrás: 1More USA)

Az ár mellett pozitívum, hogy adott a Bluetooth multipont támogatása is, a SonoFlow egyszerre két eszközhöz képest szimultán kapcsolódni. A zajszűrést öt mikrofonnal oldja meg a fejhallgató, az ANC erőssége állítható és van átengedő mód is az eszközben. A termék máris kapható a Goboo.com oldalán, kapásból be lehet rá húzni egy 20 dolláros kupont, tehát 80 dollárért tehető kosárba ingyenes, európai raktárból történő szállítással.

  • Kapcsolódó cégek:
  • 1More

Előzmények

Hirdetés