Béta stádiumba lépett a Shadow of Legend

Április 28-án kezdődik a Shadow of Legend nevű MMORPG zárt bétatesztelése. E műfajnak eddig még nem volt komoly képviselője se Pocket PC-n, se más mobil platformon. A szoftver készítői pont ezen szeretnének változtatni, a SmartCell technológiának köszönhetően a SOF ugyanis nem csak Pocket PC-n, hanem Symbianon, Palmon, asztali Windowson és Linuxon is futni fog. A játékosok természetesen platformtól függetlenül játszhatnak majd egymással - a játékegyensúly szempontjából is sok múlik tehát az irányításon, hiszen nem lenne szerencsés, ha a PC-s játékosok túl nagy előnyt élveznének a mobil eszközön játszókkal szemben.

A játék helyszíne az Agnes nevű fantasy világ, mely a készítők szerint elég nagy több ezer játékos kiszolgálásához is. A játékosok tíz faj és több foglalkozás közül választhatnak majd. A grafika perspektivikus nézetű, hasonló, mint a Diabloé volt.

A játék honlapján sok információ, több screenshot és két trailer is található a játékról. A grafika elsőre (sőt, másodszorra is) elég mosolyfakasztó, ám ne feledjük, hogy ez elvileg egy okostelefonon is el fog futni. Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy lesz-e olyan őrült, aki a több százezer forintba kerülő asztali gépén hajlandó lesz játszani a programmal. A trailer letöltését mindenképp ajánlom, már csak a sárkány tűztámadásának effektje, valamint az óriáspók diszkótánca miatt is.

Bétateszternek ezen a linken lehet jelentkezni.

 

 

Azóta történt

Hirdetés