Bird W1: iPod utánérzés mobillal kombinálva

A Bird leginkább azok számára lehet ismerős, akik otthon vannak a Sagem mobiltelefonok világában. A francia gyártó legtöbb készülékét ugyanis ez a cég készíti, így van némi esélye, hogy a W1 néven bemutatott telefon is Sagem modellként érkezhet Európába.


Olcsó MP3 telefont mindenkinek!

 

A W1 esetén nem titkolták a formatervezők, hogy honnan nyúlták az ötletet. Első pillantásra látszik, hogy az ihletet az Apple iPod nyújtotta. Ránézésre a telefon elsősorban MP3 lejátszónak tűnik, és csak második pillantásra téved az ember szeme a számbillentyűkre.

A specifikációk azonban kicsit szerények. A 128x160 pixeles kijelző manapság már épp csak megüti az átlaos szintet, és bár a belső memória 128 megabájt lesz, úgy tűnik, hogy nem bővíthető. A hátlapon VGA kamera csücsül, és ezzel végképp egyértelmű, hogy a W1 az MP3 lejátszóval kombinált készülékek között az alsó árkategóriába kerül, ám ez egyáltalán nem buta lépés, hiszen az ilyen modellek általában igen borsos áron kaphatóak. Ha bejön a Bird számítása, akkor a W1 sikeres lehet fiatalok körében, akik nem biztos, hogy megengedhetnek maguknak egy W800i-t.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sagem

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés