Bivalyerős Desire modell a láthatáron

A szebb napokat is megélt HTC a közelgő Mobile World Congress során mutatja be fémes csúcsmodelljének frissített kiadását, mely mellett azonban egy ízig-vérig felsőkategóriás Desire mobil érkezésére is számítani lehet. Az @UpLeaks értesülései szerint az A55 jelű készülék legnagyobb dobása az 5,5 hüvelykes QHD, azaz 1440 ×2560 képpontos kijelző és a dupla SIM foglalat kombinálása lesz, mely mellett 20 megapixeles fő és 13 megapixeles előlapi kamera is rendelkezésre állhat. Ez utobbi egyelőre nem teljesen biztos, ugyanis más források 4 megapixeles UltraPixel modult említenek.

A hatalmas felbontású megjelenítő és kamera kiszolgálásáról egy 64 bites nyolcmagos MediaTek MT6795 processzor gondoskodik majd 3 GB RAM, 32 GB belső tárhely és 3000 mAh kapacitású akkumulátor társaságában, mely mellett természetesen sztereo BoomSound kihangosító jelenlétére is számítani lehet. A Desire sorozat legerősebb tagja az ázsiai régióban várhatóan igen vonzó áron lesz elérhető, míg Európa csak a készülék egykártyás kiadására számíthat és arra is jóval drágábban. A rózsaarany, szürke és arany-barna árnyalatokban megjelenő Desire modell végleges sorszáma nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC Desire Eye - szemmel ver

    A HTC gondolt egyet, és piacra dobott egy 13 megapixeles szelfikamerával megtámogatott mobilt, aminek hardveresen sem kell szégyenkeznie.

  • Új HTC Desire bukkant fel Tajvanon

    Vélhetően a Desire 516 utódja járhatott a tajvani hírközlési hatóságnál a megjelenéshez szükséges engedélyek megszerzésére.

  • Kínában sikertermék lehet a Desire 820s

    A világ legnépesebb országában több mint 1,26 millió érdeklődő jelezte vételi szándékát a 64 bites nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel rendelkező HTC óriásmobil iránt.

  • Desire 820us – újabb „szelfi” mobil

    A TENAA oldalán bukkant fel a HTC 8 megapixeles előlapi kamerával és 64 bites nyolcmagos processzorral szerelt középkategóriás mobilja.

Hirdetés