Bosszúállók témájú OnePlus 6 érkezhet

A OnePlus 6 tulajdonképpen már hivatalosan létezik, a gyártó ugyanis számos alkalommal megemlítette a készüléket és megmutatta részleteit, így a még kávamentesebb kijelzőbe türemkedő szenzorszigetet. Most ehhez az üveg hátlap megerősítése csatlakozik, ami már csak azért sem meglepő, mert sokan az Oppo R15-ben már a OnePlus 6 dizájnját vélték felfedezni (a Vivóval egyetemben mindhárom gyártó a BBK Electronics kötelékébe tartozik).

A OnePlus 6 újabb hivatalosan megmutatott részlete
A OnePlus 6 újabb hivatalosan megmutatott részlete (forrás: OnePlus) [+]

Azt már felhasználója válogatja, hogy a kevésbé törékeny fém vagy a jobban tapadó és csillogó üveg megmunkálást preferálja-e, mindenesetre az utóbbi lehetővé teszi a vezetékmentes töltést. Ami a OnePlus 6 kapcsán egyáltalán nem került eddig szóba, szemben a por- és vízálló minősítéssel. Az üveg használatát az előző néhány készülék esetében megszokott fémmel szemben az előbbi matéria prémium érzésével magyarázza Pete Lau vezérigazgató a gyártó fórumán, és ígéri: a OnePlus 6 igazán mutatósan töri meg majd a fényt. A bejegyzésben mellékelt kép egyébként egy potenciális sötétlila variációt is előrevetít. Csak nem Bosszúállók: Végtelen háború témakörben? Erről mindjárt.

Bosszúállók különkiadás lehet a OnePlus és a Marvel kollaborációjának első eredménye
Bosszúállók különkiadás lehet a OnePlus és a Marvel kollaborációjának első eredménye (forrás: MyDrivers) [+]

Az Android Community úgy hallotta, május 18-ám mutatkozhat be a készülék, legalábbis Indiában. Arrafelé 600 dollár körüli nyitóárral kell állítólag majd számolni (154 ezer forint). Jóval drágábbnak ígérkezik viszont a OnePlus 6 különleges kiadása: a MyDriversen megjelent bejegyzés szerint a gyártó és a Marvel megegyezése nyomán készül egy különleges, Avengers: Infinity War témájú limitált változat, és a kínai piacon nem kevesebb, mint 5000 jüant kérhetnek el érte (203 ezer forint). A film premierje április 26-ára esik, míg a MyDrivers újfent május 18-ára várja az okostelefon startját. Pete Lau egyébként tevékenyen részt vesz a OnePlus közösség építésében, és bár egy bejegyzésben kinyilvánította: úgy tervezték a szenzorszigettel szerelt csúcsmodellt, hogy a képernyő minden hasznos tartalmát teljesen kihasználják, közösségi nyomásra egy premier utáni frissítéssel elrejthető lesz az arrafelé található állapotsáv háttere.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés