Bővített akkumulátor a készülék előtt

A nem kellően összehangolt logisztika vicces dolgokat eredményezhet, melynek iskolapéldája a HTC Droid Incredible 4G LTE megnövelt kapacitású akkumulátorának piaci bevetése. A HTCPedia kínálatában elérhető, 2150 mAh kapacitású cella és a használatához szükséges hátlap teljesen átlagos ajánlatnak tűnik, attól az apróságtól eltekintve, hogy maga a készülék nemhogy nem kapható, de még bejelentésre sem került. Annyi viszont már most kiderült, hogy a szélsebes mobil hálózatokhoz tervezett jövevény 1700 mAh kapacitású akkumulátorral a fedélzetén érkezik majd, melyhez a 26 százalékkal nagyobb kapacitású modul nettó 35 dollárba, a használatához szükséges hátlap pedig nettó 20 dollárba kerül. A Motorola RAZR Maxx mellett az ajánlat persze kissé erőtlennek tűnik, de talán az amerikai gyártó 3300 mAh kapacitású akkumulátora ugyanúgy divatot teremt majd, mint korábban a karcsúsítási versenyt elindító RAZR sorozata.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Tovább zuhan a HTC nyeresége

    A tajvani gyártó első embere szerint a gyenge első negyedévet villámgyors bővülés követheti.

  • Saját processzort akar a HTC

    Kifejezetten olcsó modellekbe szánt saját processzoron dolgozik a HTC.

  • HTC One V - legenda csak egy one

    A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.

  • HTC One S - acéloS

    Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

Hirdetés