Canvas Doodle 2 – „filléres” óriás

Az ASUS MeMO Pad HD 7 8GB egyértelmű példa rá, hogy 7 hüvelykes HD IPS kijelzővel és négymagos processzorral szerelt nettó 129 dolláros táblagépen is lehet nyereséget termelni, mely után a méretes okostelefonok elrugaszkodott árazása enyhén szólva is arcpirítónak tűnik. Az indiai székhelyű Micromax jól tudja, hogy ezt a felárat nehéz lenne a GSM modemre fogni, éppen ezért a legtöbb készülékét messze a nagy riválisok ára alá pozicionálja. A frissen bemutatott Canvas Doodle 2 például mindössze 19 990 rúpiáért, vagyis nagyjából 68 000 forintért kínál 5,7 hüvelykes, 720 x 1280 képpontos HD IPS kijelzőt, 12 megapixeles fő és 5 megapixeles másodlagos kamerát, 1,2 GHz-es négymagos MediaTek 6589 (Cortex-A7) processzort, 1 GB RAM-ot, 16 GB tovább nem bővíthető memóriát és 2600 mAh kapacitású akkumulátort. A Micromax újdonsága kapcsán az egyetlen rossz hír csupán, hogy Európában hivatalos forrásból egészen biztosan nem lesz elérhető.

Azóta történt

Előzmények

  • Xolo Q800 – kis árért nagy tudás

    Ázsiában hódít a Lava négymagos processzorral, bőséges operatív memóriával és HD előlapi kamerával szerelt „filléres” kétkártyás mobilja.

  • Micromax Canvas 2 Plus – hatalmas 3D kijelzővel

    Négymagos processzorral, fejlett kamerával és térhatású megjelenítővel érkezik az indiai gyártó mérsékelt árfekvésű kétkártyás Jelly Bean mobilja.

  • Canvas HD Pro – Full HD kijelzővel

    Hatalmas megjelenítővel, négymagos processzorral és kiemelkedően magas felbontású elő- és hátoldali kamerával érkezik a Micromax kedvező árfekvésű Jelly Bean mobilja.

  • Bemutatkozott a Micromax A115

    Térhatású megjelenítővel felvértezett, mérsékelt árfekvésű kétkártyás okostelefonnal rukkolt elő az indiai Micromax.

Hirdetés