Hirdetés

CES 2014: Okosórát mutatott be a ZTE

Bluetooth 3.0 vagy 4.0 kell az Android rendszerrel együttműködni képes ZTE BlueWatch működéséhez, legalábbis ez derült ki a gyártó standján elhelyezett leírásból. Az 1,26 hüvelykes, 144 x 168 pixeles felbontású kijelző itt is e-papír (nem e-ink, az ugyanis egy konkrét termék), tehát napfényben háttérvilágítás nélkül is olvasható. Az eszköz lelke egy ARM Cortex-M3 processzor (EFM32G230), a RAM mérete 128 kB, míg Flash memóriából 1 + 4 MB áll az eszköz rendelkezésére.

A normális méretű, tetszetős dizájnnal rendelkező eszköz az értesítéseken túl időjáráskijelzésre, ébresztőóra beállításra, a naptár nézegetésére, a telefon megtalálására, lépésszámlálásra, valamint a telefon kamerájának és zenelejátszójának kezelésére használható. A 235 mAh-s akkumulátor által nyújtott üzemidő egyelőre ugyanúgy kérdéses, mint a hazai megjelenés vagy az várható ár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • Pebble - az átgondolt okosóra

    A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.

  • Motorola okosóra hajlékony kijelzővel

    Hagyományos óraláncra emlékeztető alapokból építkező flexibilis kiegészítő formatervét védette le a Motorola.

  • ZTE Blade Q Mini - kicsi huszár

    A kínaiak üdvöskéje az alsóbb szegmensben próbál irányt mutatni, nagyon jó sebesség, könnyed kezelhetőség, szép kijelző és 1 GB RAM jellemzi.

  • ZTE Grand S Flex - ipari kéziszerszám

    A kínaiak újdonsága már LTE támogatással érkezik, a szoftveres sebesség viszont valamiért nem az igazi, pedig mind hardveres, mind kijelző téren ígéretes a telefon.

Hirdetés