CES 2016: Lencsevégre kaptuk a Snapdragon 820-as Le Max Prót

Hirdetés

A Pepcom eseményen általában kisebb, de annál leleményesebb cégek képviseltetik magukat, méghozzá igencsak érdekes termékekkel. A sorok között bandukolva a LeTV standjába ütköztünk, ahol kint volt a világ első, Snapdragon 820 chipsettel szerelt készüléke, a Le Max Pro. A 14 nanométeres SoC-ben található processzor négy darab Kryo magot tartalmaz, big.LITTLE elrendezésben. A bivalyerős CPU-nak egy 6,33 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású kijelzőt kell meghajtania, ami a kiállított modell nyomkodása után úgy tűnik, hogy gyerekjáték neki.

Durván erős a Snapdragon 820 chipset
Durván erős a Snapdragon 820 chipset [+]

A rendszer villámgyors, minden feladatot azonnal végrehajt, ráadásul a benchmark futtatása után sem volt meleg a fém készülékház. És most tessék megkapaszkodni, AnTuTu 6.x-ben 132609 pontot gurított a mobil a helyszínen. A felső kategóriás felszereltséget a 4 GB-nyi, 1866 MHz-es LPDDR4 RAM, valamint a 32, 64, 128 GB-os UFS 2.0-ás tárolóegységek garantálják.

Vékony, elegáns megjelenés jellemzi
Vékony, elegáns megjelenés jellemzi [+]

Adatkommunikációs szempontból mondani sem kell, hogy a maximumot nyújtja a Le Max Pro: 802.11a/b/g/n/ac-s WiFi, Bluetooth 4.2, infra, Cat 12/13-as LTE, MHL, NFC és USB Type-C csatlakozó. A hátlapra egy 21 megapixeles, dupla ledes villanóval és optikai képstabilizátorral rendelkező kamera került, aminek közvetlen szomszédságában egy ujjlenyomat-olvasó hever.

Láttunk már ilyen hátlapot...itt kapott helyet a 21 megapixeles kamera és az ujjlenyomat-olvasó
Láttunk már ilyen hátlapot...itt kapott helyet a 21 megapixeles kamera és az ujjlenyomat-olvasó [+]

A EUI felülettel ellátott, Android 6.0 operációs rendszert futtató monstrum 3400 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Tényleg nem kicsi egyébként a szerkezet, viszont nagyon minőségi, és várhatóan az ára sem lesz nagyon magas, bár erről egyelőre nem tudtak bővebb tájékoztatást adni a lelkes munkatársak. A későbbiekben videóval is ellátjuk a cikket, érdemes visszanézni, aki kíváncsi a rendszersebességre.

Utazásunkat az LG támogatta

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeTV

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés