CES 2017: 3,5 milliméteres csatlakozóval ellátott tok iPhone 7-hez

Az Apple ugyebár lehagyta a 3,5 milliméteres, szabványos fülhallgató-kimenetet az iPhone 7-ről és az iPhone 7 Plusról, arról pedig nem tudtak minden felhasználót meggyőzni, hogy ez igazából egy jó dolog. A gyári tartozékok között persze találni egy Lightning - 3,5 milliméteres jack-átalakítót, de ennek használata közben csak a zenehallgatás megoldott, a készüléket nem lehet tölteni.


[+]

A hiányosságból persze a különféle kiegészítőgyártók profitálhatnak, például az Incipio, akik az Ox Case nevű tokjukkal orvosolják a problémát. Az Egyesült Államokban 60 USD-s, tehát közel 18 ezer forintos áron megjelenő kiegészítő tokként semmi extrát nem nyújt, kellemes anyagból készült, védi a készüléket, az alján pedig található egy Lightning és egy 3,5 milliméteres csatlakozó is. Hogy pontosan hogyan működik, azt nem tudták megmondani, mivel a vállalat standján csak egy nem működő mockup volt megcsodálható, az alja feltűnően nagy, szóval valami elektronika nyilván van benne. Az első negyedév végén várhatóan Európában is megjelenik, egyelőre csak iPhone 7-hez, de mint megtudtuk, rengeteg kérés érkezett a Plushoz való verzió megjelenésére, úgyhogy már folyik a fejlesztés.

Utazásunkat az ASUS támogatta.

Előzmények

  • Apple iPhone 7 - Hetes, ki hiányzik? Jack!

    Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.

Hirdetés