CES 2018: Billentyűzetes mod jött a Moto telefonokhoz

A Motomods új tagokkal bővült, a Z-széria tagjai remek kis klaviatúrát kaphatnak ezentúl.

Nem tréfált a Lenovo, amikor azt ígérte, hogy időről-időre bővíti a modulárisnak tervezett Moto Z sorozathoz elérhető kiegészítők kínálatát. Láttunk már hangfalat, projektort, fényképezőgépet, a CES-en viszont több új, nagyon ötletes modul is bemutatkozott, ezek közül valószínűleg az egyik legnépszerűbb az, amely fizikai gombsort ad hozzá a telefonokhoz.


[+]

Hogyan? - kérdezhetnénk, hiszen a modokat hátulra lehet felpattintani, de a képek alapján talán egyértelmű a válasz. A villámgyorsan csatlakoztatható tartozék ugyanis oldalirányban kicsúsztatható, a készüléket el kell fordítsuk (ez egyébként is így célszerű), maradhat ugyan ilyen sík is, de meg is lehet a dönteni a szétcsúszást követően, így olyasmi lesz az eredmény, mint amilyen korábban a Motorola Droid szériát jellemezte, vagy a HTC Touch Pro 2-t.


[+]

A kis gombsor háttérvilágítást is kapott, egyelőre csak angol kiosztással érhető el, tavasztól kerül majd a boltokba és 99 dollárról indulhat az ára.

Utazásunkat az Eustock.eu támogatta. Köszönjük!

Előzmények

  • Egy csokornyi Moto Mod tesztasztalunkon

    Kipróbáltuk a Moto mobilok hátlapra pattintható projektort, a hangszórót, a tokot, az akkumulátort és a fényképezős, optikai zoommal és képstabilizátorral megáldott modult is.

Hirdetés