CES 2024: A világ legvékonyabb TWS headsete?

A tokkal együtt is valóban filigrán megoldás arra jó, hogy fel lehessen pattintani az iPhone hátuljára.

A CES-en külön csarnokban helyezkednek el a startup jellegű vállalkozások, akik a kiugrási lehetőséget látják abban, hogy itt mutassák meg az ötletüket a világnak. Az Artronic egy ilyen márka, az Agilian gyár tulajdonosai elérkezettnek látták az időt, hogy sok-sok évnyi bérgyártást követően saját terméket tervezzenek, ez lett az Artronic headset, amely a cég szerint a világ legvékonyabb TWS headsete. Mármint tokkal együtt.


[+]

Az ötlet lényege, hogy körülbelül akkora, mint egy átlagos, Magsafe-kompatibilis külső akku, ugyanúgy az iPhone hátuljára lehet tapasztani mágneses megoldással, tehát gyakorlatilag elveszíthetetlen, hacsak szándékosan nem szedjük le. A vékony dobozka áramot nem ad át az iPhone-nak, pusztán a rögzítés miatt használják a Magsafe megoldást, Android rendszerű telefonokhoz pedig majd olyan tokot tervez gyártani az Artronic, amelyben elférnek a headsetek.


[+]

A vékony kapszula Type-C-n és vezeték nélkül is tud töltődni, a benne ülő fülhallgatók in-ear kialakításúak, zajszűrősek, a hangátvitelről pedig MediaTek chip gondoskodik. Az üzemidő átlagosnak ígérkezik, ha pedig pont nem úgy használnánk a telefont, hogy videót néznénk rajta, akkor a rácuppantott TWS tokot kinyitva egy kitámasztót is nyerünk. Egyelőre a készüléknek nincs ára, a hivatalos weboldal sincs még kész, de a Kínában élő ukrán üzletfejlesztési vezető azt ígérte, hogy küld majd tesztkészüléket a végleges termékből.

Azóta történt

Hirdetés