CES 2024: Húsos frissítést kapott a Meater

A Meater 2 Plus az elődmodellek hibáit javítja és új funkciókat is kínál.

A Meater teremtette meg az okos húshőmérő termékkategóriáját, ami a jelek szerint kifejezetten népszerű. Ezt két dologból lehet lemérni: egyrészt felbukkantak a konkurensek, másrészt pedig az eredeti Meater folyamatosan fejlődik, nemrég piacra került a Meater 2 Plus, amely több pontos is igyekszik javítani az elődök problémáit. A gyártó azt mondja, hogy minden fejlesztést annak alapján végeznek, hogy milyen visszajelzést kapnak a felhasználóktól, azt már csak mi tesszük hozzá, hogy számos olyan előrelépés is történt, ami inkább abból fakad, hogy a konkurencia itt-ott tudott ügyesebbet kínálni.


[+]

Akárhogyan is, az új Meater 2 Plus négy új hőmérsékletszenzort kapott, így összesen már öt van rajta, egy alapvetően a sülő húson kívül, a többi pedig belül. A frissített eszköz vékonyabb, mint az elődök, javult a Bluetooth hatótávolsága, továbbra is a töltőbölcsőt használja a termék jelerősítésre és most is teljesen vízálló a húshőmérő.


[+]

A csatlakozó alkalmazásban mind az öt szenzor hőmérsékleti adata követhető, továbbra is kapunk tippeket és ötleteket arra nézvést, hogy hány fokon és meddig érdemes sütni a húst, plusz bekerült a funkciók közé egy 50 videóból álló kurzus is, amelynek segítségével megtanulhatjuk, hogy milyen elvárásokhoz milyen módon kell a sütésnek nekifogni. Növelték a maximálisan kibírható és monitorozható hőmérsékletet, a Meater 2 Plus 500 Celsius fokos hőségben is működik. Ez egyébként érezhetően kritikus pont a gyártók számára, egymásra licitálnak ilyen szempotból, de a Meaternél azt mondták, hogy szerintük aki ennek bemondja a dupláját, az füllent. Javult az üzemidő is, most egy darab AAA elemmel akár két évig is működik a húshőmérő, ez egyébként 200 teljes feltöltést jelent. Maga a hőmérő a dokkolóból kivéve 24 órán keresztül üzemképes, 15 perc alatt pedig 50%-ig fel lehet tölteni. A készülék 120 dolláros áron kapható.

Azóta történt

Előzmények

  • Meater Block - négy meater előny

    Mondanánk, hogy jó steaket sütni nem agysebészet, de sajnos elég közel áll hozzá. A Meaterrel viszont rengeteg időt és csalódást spórolhatunk magunkat, meg ugye bárkinek, aki kénytelen a főztünkből fogyasztani.

Hirdetés