Hirdetés

CES 2024: TWS fülhallgató a Lenovo Yoga termékcsaládban

PC-s perifériaként mutatkozott be, de természetesen Bluetooth eszközről lévén szó, használható táblagéppel és telefonnal is.

A Yoga Pro Mouse mellett mutatta be számítógépes perifériaként a 2024-es CES kiállításon a Lenovo a Yoga True Wireless Stereo Earbuds nevű eszközt, mely egy szimpla in-ear TWS fülhallgató, mely kék színben kerül majd piacra valamikor júniusban és 70 dollár körüli árra lehet számítani. Lévén egyszerű Bluetooth eszközről van szó, így természetesen PC-k mellett telefonnal és táblagéppel is használható lesz, és a Lenovo közleménye szerint a Yoga eszközökkel zökkenőmentes párosításra számíthatnak majd a vásárlók. Adott a multipont kapcsolat és állítólag a fülhallgató egyszerűen és gyorsan képes majd váltani a különböző módok (munka, szórakozás, játék) között.

Lenovo Yoga True Wireless Stereo EarbudsLenovo Yoga True Wireless Stereo EarbudsLenovo Yoga True Wireless Stereo EarbudsLenovo Yoga True Wireless Stereo Earbuds Lenovo Yoga True Wireless Stereo Earbuds (forrás: Lenovo) [+]

A beépített meghajtók 12,2 milliméteresek 16 Ohm impedanciával és 20 - 20 000 Hz közötti frekvenciatartománnyal. Fülhallgatónként három-három mikrofon található, érintőfelület az irányításhoz, megvan az aktív zajszűrés és az IPX4-es védettség fröccsenő víz és nedvesség ellen. A beépített akkumulátorokkal a fülhallgató kikapcsolt zajszűréssel állítólag hat és fél órán keresztül megy majd egy töltéssel, a tok pedig állítólag a beépített 500 mAh-s akkumulátorral négy teljes töltésre elegendő naftát tárol majd.

Előzmények

Hirdetés