Clarkson, Hammond és May mától a Waze-ben!

Évek óta az egyik legjobb online navigációs szoftver a Waze, ami jelentős részben köszönhető a közösség erejének, a felhasználók aktuális információival és segítségével tud ugyanis remek alternatívákat ajánlani útvonalakra, és a különböző traffipaxok, rendőri ellenőrzések helyét is megjelöli. Régóta elérhető a magyar nyelvű navigálás, aki viszont hajlandó visszatérni az angol aláfestésre, annak mától akár Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May lehetnek személyes navigátorai, korlátozott ideig (előreláthatólag február 5-ig) ugyanis letölthetővé vált a The Grand Tour csomag a szoftveren belül.

Jelenleg az Amazon Video alá tartozó The Grand Tour sztárjai, korábban a Top Gearben bizonyított a trió
Jelenleg az Amazon Video alá tartozó The Grand Tour sztárjai, korábban a Top Gearben bizonyított a trió [+]

A különleges hármast valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, a Top Gear nevű műsorban hosszú éveken át bizonyították rátermettségüket és elmebetegségüket, időnként pedig olyan polgárpukkasztó jeleneteket mutattak be, amitől akár pozitív, akár negatív felhanggal, de mindig középpontba kerültek. Máig sem egészen tisztázott, hogy mi volt az utolsó csepp a pohárban, de végül Clarksonnak kellett távoznia a BBC-től tavaly, őt pedig önszántából követte a másik két tag. Végül az Amazon Video által kiadott, vadonatúj The Grand Tour sorozat legújabb sztárjai lettek, az első rész november 18-án jelent meg, így értelemszerűen van aktualitása a Waze-es felbukkanásnak is.

Az alkalmazás nem frissült, a nyelvválasztáson belül lehet letölteni az új aláfestést Az alkalmazás nem frissült, a nyelvválasztáson belül lehet letölteni az új aláfestést
Az alkalmazás nem frissült, a nyelvválasztáson belül lehet letölteni az új aláfestést [+]

A szoftveren belül a beállításokban, a navigációs hangok között lehet kiválasztani az új szinkront, ám ezt érdemes lehet hamar megtenni, hiszen egyelőre úgy tűnik, hogy csak három hónapig lesz elérhető ebben a formában. Időközben pedig készül a magyar alternatíva is a hazai autós műsorok két legismertebb sztárjával, de ennek részleteiről egyelőre még nem sokat lehet tudni.

Azóta történt

  • Waze már Android Autón is!

    Az online-alapokon nyugvó, ebből adódóan friss és pontos közlekedési információkat nyújtó Waze végre az autók fedélzeti rendszerén is megjelenik.

Előzmények

  • Jön a Waze Android Auto platformra

    Nagyon ideje volt, ha már a Waze tulajdonosa a Google, ezzel tovább bővülhet a felhasználók köre.

  • Komoly frissítést kapott a Waze

    A népszerű közösségi navigációs program nem csak külsőleg esett át nagy változáson, hanem funkciók és optimalizáltság tekintetében is javítottak rajta.

  • Waze - a közösségi navigáció

    A felhasználói közösség fejleszti, csiszolgatja, az Apple pedig szemet vetett rá. A Waze egy ingyenes navigációs szoftver sok ötlettel és apró hibákkal.

Hirdetés