Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5

Tűrőképességéhez mérten egészen kompakt, fizikai vezérlőgombokat is kínáló, mindenálló táblagéppel nyitja az évet a Samsung.

Különösebb felhajtás nélkül mutatkozott be a Samsung MIL-STD 810H és IP68-as minősítéssel rendelkező, megerősített készülékházba burkolt, 8 hüvelykes táblagépe, amihez alaptartozékként mellékeli a gyártó a szintén IP68-as védettségű S Pen is. A Galaxy Tab Active 5 a mellékelt védőtokban elvileg akár 12 méteres esést is kibír, az 1200 x 1920 pixel felbontású LCD panelt pedig Gorilla Glass 5 védi.

[+]

A készülékházban az 5 nanométeres, tavaly februárban bemutatott Exynos 1380 dolgozik 4 vagy 6 GB rendszermemória mellett, amihez 64 vagy 128 GB, microSD kártyával bővíthető belső tárhely tartozik. A készülék kezelését a kijelző alatt található fizikai gombok segítik, plusz egy gyorsgomb, az ujjlenyomat-olvasó oldalra került, az 5050 mAh-s telep cserélhető, a 3.2-es Type-C csatlakozó mellett pedig egy 3,5 milliméteres jack is elfért.

Képalkotáshoz egy 13 megapixeles, autofókuszos egység áll rendelkezésre mozgóképek esetében akár 4K 30 fpssel, szelfizni/videótelefonálni/akármire használni pedig az 5 megapixeles előlapi szenzort lehet. WiFi kapcsolatra 6-os szabványon van lehetőség, van NFC, a Bluetooth 5.3-as verziószámmal képviseli a technológiát, árat és elérhetőséget viszont egyelőre nem közölt a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés