Csepegtetik az Android 12-t a Nokia G21-re

Egyelőre nincs globális OTA, de bizonyos régiók, köztük például Németország megkapták az Android 12-es frissítést.

Két telefon maradt a Nokia G-szériájában, melyek egyelőre még nem frissültek Android 12-re. Ezek a Nokia G11-es és G21-es telefonok. Ez nem sokáig marad így, a Nokia G21-ekre a HMD Global elindította a frissítést, egyelőre nem elérhető mindenki számára, de egyes régiókban — Kína, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, UAE, Oroszország, és a hozzánk legközelebb eső Németország — megjelent a Nokia fórumai szerint a frissítés.

Nokia G21, immár Android 12-es rendszerrel.
Nokia G21, immár Android 12-es rendszerrel. [+]

Az Android 12-es frissítés 2,3 GB körüli méretű, tartalmazza a 2022 szeptemberi biztonsági csomagot, ami annak fényében üdvözlendő, hogy a G21 eddig Android 11-gyel az idén márciusi biztonsági javítást futtatta. A fórum alapján a 12-es update nem a legjobb üzemidő terén, illetve az Adobe Scan és a Spotify alkalmazások használata is problémás időnként a telefonokon az új rendszerrel. A Nokia G21 a gyártó ígéretei szerint két főverzió frissítésre hivatott, egyelőre ez az első, melyet megkap, az Android 13 kapcsán nem nyilatkozott a HMD.

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia G21 - jellegtelen

    A belépő szint ára vészesen emelkedik, a specifikáció viszont nem igazán hajlandó követni az inflációt, úgyhogy az elégséges szolgáltatás egyre többe kerül. A Nokia G21 legalább egy 90 Hz-es panelt fel tud mutatni az ársávban.

Hirdetés