Csúcsmodellel is visszatér a Honor

Az 50 Pro+ lehet a függetlenként visszatérő gyártó első komolyabb eresztése: Snapdragon 888 chip, tripla kamera és 120 Hz-es AMOLED kijelző várható.

Érdekes helyzetben van a Honor, hiszen míg Huawei alá tartozó márkaként érintettek voltak az amerikai embargóban, így a Google-támogatást is nélkülözniük kellett, tavaly év végén függetlenedtek az anyacégtől, és januárban már arról volt szó, hogy visszakapják a korábbi lehetőségeiket, és tavasszal már GMS-sel szerelt Honor mobilok jöhetnek. Esélyes, hogy a Honor 50-es széria hozza el a mobilos visszatérést, ezt állítólag májusban le is leplezik, és most ennek a mobilcsomagnak a csúcsát, a Honor 50 Pro+ néven várható eszköz információit szivárogtatják Kínából.

[+]

Ha hihetünk a Master Lu-féle híreknek, a mobil 6,79 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap 1440p+ felbontással, HDR10+ támogatással és 120 Hz-es képfrissítéssel, szoftveres téren pedig a Magic UI 4.0 futhat rajta. A rendszerchip a Snapdragon 888 lesz, ehhez tartozhat 8 GB-nyi LPDDR5 RAM, illetve legalább 128 GB-os UFS 3.1 tároló.


(forrás: GSM Arena) [+]

A hátlapi főkamera 50 megapixeles lehet, az ultraszéles egység 13 megapixelesnek várható, a telefotó optika pedig 8 megapixeles lehet és kétszeres hardveres nagyítást adhat. Ezen kívül várható hátra egy 3D ToF szenzor, előre pedig 32 + 8 megapixeles kombináció. A beépített akkumulátora 4400 mAh-s lehet, a töltési lehetőségek közt 66W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli opció merül fel, ha a legkomolyabb teljesítményt vesszük alapul. Az árazásról még nincs szó, a Google-támogatásról pedig továbbra sincs hivatalos megerősítés, mindenesetre a Huawei-rajongóknak érdemi mentsvár lehet, ha GMS-csomaggal térne vissza a Honor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Májusban befut a Honor 50?

    Meglepően hamar jöhet a függetlenné vált márka csúcsfrissítése, felmenője ismerős dizájnjával.

  • Új Honor V40 variáns mutatkozott be

    A fordító szerint az új modell megnevezése Luxury Edition, specifikáció alapján pedig valami lite verziónak tűnik. Egészen konkrétan pedig egy átbrandelt Huawei Nova 8 5G.

  • Honor 10X Lite - intermezzo

    Ismét egy Kirin 710-zel szerelt tucatmodell, Google nélkül, de túl sok kamerával. Mintha kötelező lenne adott időegységenként bemutatni bármit. Akkor is, ha már tele a padlás.

Hirdetés