Csúcstabletet és fülhallgatót is hozott a Vivo

A Vivo Pad3 Pro és TWS 4 Series vezetékmentes fülesek az X Fold3 hajlítható szériát kísérték.

Az X Fold3 széria mellett a Pad3 Pro csúcstablet is bemutatkozott, ami elsőként kínálja a 4 nanométeres Dimensity 9300-as szettet 13 hüvelykes méretben, ami egyúttal WiFi 7-es kapcsolatot és 5.4-es Bluetootht is jelent. A Pad3 Pro kapacitív érintőceruzát (Vivo Pencil2) is támogató, 3:2 képarányú, HDR10 LCD panelje 2064 x 3096 pixelt oszlat el 13 hüvelyken, 144 Hz-es képfrissítés mellett.


[+]

Az előlapi kereten egy 8 megapixeles kamera áll rendelkezésre, a hátlapon pedig egy 13 megapixeles főkamera, ujjlenyomat-olvasó viszont meglepő módon nem jutott a nyolc hangszóróval felszerelt, térhangzást (spatial audio) is támogató eszközre, így csak a 2D arcazonosítás vagy a PIN-kódos zárolás opció. Az Android 14 alapú OriginOS 4 biztosítja a Vivo saját kép- és szövegalkotó generatív AI modelljét (BlueLM AI) és a Vivo Office Suite-ot, amihez Windows és Mac  rendszerű gépekről is hozzáférhetünk, a táblagép pedig bevethető külső megjelenítőként is.


[+]

Az NFC-vel is felszerelt készüléket 11500 mAh kapacitású telep látja el energiával 66 wattos gyorstöltési lehetőséggel, amelyhez a gyártó mellékeli is a megfelelő adaptert, a ceruza vagy a billentyűzetes tok viszont nem alaptartozék. A Pad3 Pro 8/125 GB-os alapkiszereléstől választható, van 12/256 GB-os opció (mindkettő UFS 3.1-es tárhellyel), a legerősebb konfiguráció pedig 16 GB LPDDR5x rendszermemóriát és 512 GB UFS 4.0-s belső tárhelyet kínál, jüanból átszámolva 151 ezer forinttól 202 ezer forintig terjedő összegért.


[+]

Fülhallgatóból kétféle választható a TWS 4 szériában, a TWS 4 Hi-Fi támogatja az aptX Lossless audokodeket, a sztenderd verziónál viszont csak az LDAC és az aptX Adaptive áll rendelkezésre. Egyébként mindkettő a Qualcomm S3 audiochipjével, Snapdragon Sound minősítéssel és 12,2 milliméteres meghajtókkal dolgozik akár 55 dB terjedelmű aktív zajszűréssel (ANC) és 44 milliszekundumos késleltetésű játékmóddal. A kapcsolat 5.4-es Bluetoothon keresztül épül fel, az IP54-es védettségű fülesek pedig akár 11 órán át is bírják ANC nélkül (zajszűréssel ez 6 órára csökken), amit a Type-C porton tölthető tokkal összesen 45 órára tudunk növelni. A fülesek 20 és 25 ezer forintos áron választhatók sötétkék és fehér színekben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés