Mit keres egy Nokia E71 a Meizu meghívójában?

A Meizu pár év alatt rangos pozíciót vívott ki magának a világpiacon, csak az első félévben mintegy 11 millió mobilt értékesítettek. Egy-egy kiemelkedő specifikációjú ajánlatuk mellett akad egy sor kedvezőbb árú mobiljuk, amelyekről egymás után hull le a lepel, a következőről például szeptember 5-én. A sajtóeseményre a gyártó kiküldte a meghívókat, egy-egy ilyen invitációban pedig volt egy igazi klasszikus: a Nokia E71. Még mielőtt valaki arra gondolna, hogy a legendás finn gyártó a Meizu segítségével tér vissza, a PhoneArena lehűti a kedélyeket: fokozta már a kínai óriás a várakozásokat a Nokia 1110-zel egy meghívóban, amely valami távoli árukapcsolásként a Meizu m2 jó tulajdonságait kívánta megelőlegezni.

Egy régi ismerős a Meizu meghívójában
Egy régi ismerős a Meizu meghívójában [+]

A Nokia E71 egy remek kis készülék volt, sok produktív megoldással, és valószínűleg a bemutatásra kerülő Meizu Max hasonló előnyeire célozgat a gyártó. Ez egy hatalmas kijelzővel megáldott masina lehet, ám semmiképpen sem a vállalat őszi nagy dobása: az Exynos 8890-es Meizu Pro 7-re még plusz egy hetet kell várni, az ugyanis csak 13-án fut be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Szeptember 13-án érkezik a Meizu Pro 7

    A Pro 5 valódi folytatása a szokásos, phabletes képátlóval és a legújabb Samsung rendszerchippel mutatkozhat be – a változást az edge kijelző hozhatja.

  • Valódi felvételeken a Meizu Pro 7

    A hivatalos bemutató dátumának közeledtével egyre sűrűbben bukkanak fel információk a gyártó új csúcskészülékéről.

  • Meizu m3 note - gyorsabban, magasabbra, erősebben

    A kínai gyártó note szériájának legújabb tagja jelentős előrelépést mutat a megelőző modellekhez képest. Kivéve az árszintben, mert az csodával határos módon maradt.

  • Meizu m2 - megint megmutatják

    Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

Hirdetés