Dizájntrófeával gazdagodott a Honor Magic Vs

A heteken belül forgalomba kerülő foldable nem csak nekünk tetszett.

Elárulnék egy péntek délutáni titkot: a Honor Magic5 Pro már itt van a kezemben és a nappali fotós-videós körökön is túl vagyok, úgyhogy a jövő hét második felére a teszt végére kell érjek. Ugyan a hajlítható képernyős Magic Vs előbb jelent meg Kínában, mégis később kerül forgalomba idehaza: júniusban érdemes szélesre nyitni a pénztárcát és mintegy 700 ezer forintot kiemelni.

Honor Magic Vs (További képek a galériában!)
Honor Magic Vs (További képek a galériában!) [+]

Túl vagyunk egyébként a személyes ismerkedésen, és tényleg szemrevaló lett a kivitel, ami nem csak a mi érdeklődésünket keltette fel: a Magic Vs az iF Design csapatát is meggyőzte és elnyerte az egyik díjukat telekommunikációs témakörben. Az International Forum Design 1954 óta operál és most már 70 termékkategóriában díjazzák a legjobbakat, elsősorban formai szempontok alapján.


[+]

Márpedig ebben a Magic Vs nem panaszkodhat, és egy dolog a külső: a Snapdragon 8+ Gen 1-gyel szerelt készülék 96-ról négyre csökkentette a zsanér komponensszámát, amivel annak a tartóssága és a helyigénye is javult. Így aztán hosszútávon is zavartalan lehet a 7,9"-es és 120 Hz-es HDR10+ OLED panel használata, míg csukott állapotban 6,45"-es képátlóval kell beérni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés