Drágán érkezik a narancssárga P30 Pro

A mobilárak a csúcskategóriában egy ideje az egekbe szöktek, persze tartalmaznak annyi technológiát és innovációt a telefonok, hogy a napi teendők egyre nagyobb hányadában rájuk lehet hagyatkozni. Például fotók és videók készítésében, hacsak nem foglalkozásszerű igényei vannak ebben a témakörben az embernek. A P30 Pro sokat emlegetett periszkópos kamerarendszerével a WinFuture belsős információi szerint kövér árcédulával érkezik jövő hét kedden: 1000 eurón nyithat a zónában 128 GB-os kivitelben (314 ezer forint) és 1100-on 256 GB-os tárolóval (345 ezer forint), és kérdéses, hogy a hazai áfa és Artisjus terhekkel hol áll majd meg a mutató.

Narancssárga variációban is pompázhat a P30 Pro
Narancssárga variációban is pompázhat a P30 Pro (forrás: WinFuture / PhoneArena) [+]

750 euróért a sima P30 már barátságosabb árcédulát kaphat (235 ezer forint), így például a Galaxy S10e komoly ellenfele lehet. Persze, a periszkópos kameráról cserébe le kell mondani, ugyanakkor szintén kiszivárgott sajtóértesülések szerint közös lesz a FHD+ felbontás és a Kirin 980 SoC, Android és EMUI 9-cel. Ráadásul nem kell beáldozni sem a zoom, sem a széles látószögű optikát hátul. A forrásoldal ezúttal a P30 Lite-ot és az árát nem említi meg. Egyébként már csak egy hetet kell várni: március 26-án minden kiderül.

Azóta történt

  • Jöhetnek P30 képek és videók?

    Friss renderanyagok éreztek, a két csúcsmodell végre mozgás közben is megmutatja magát, és állítólag a P30 Pro felel egy látványos filmecskéért is.

Előzmények

Hirdetés