Drágán indít a Galaxy Watch6

A francia árak alapján a hazai cédulára is kövérebb összegek kerülnek.

Ahogy egyre többet tudnak és várnak el a vásárlók az okosóráktól, úgy nő az átlagos vételáruk és az összeg is, amit hajlandó a közönség értük kifizetni. Nincs ebben semmi meglepő, elvégre egy mai, modern okostelefon is sokkal többet tud és sokkal többet használjuk, mint egy régi nyomógombosat, és többet is vagyunk hajlandóak otthagyni a jobb hardverért, kameráért vagy adatkommunikációért. Így nem meglepő, hogy a Samsug Galaxy Watch6 is magasabb áron indít francia források szerint: a 40 mm-es alapmodell 300 helyett 320 eurón Bluetooth, illetve 350 helyett 370 eurón 4G-s kiszerelésben.

A Galaxy Watch6 és Watch6 Classic. Képforrások: Roland QuandtA Galaxy Watch6 és Watch6 Classic. Képforrások: Roland Quandt A Galaxy Watch6 és Watch6 Classic. Képforrások: Roland Quandt [+]

A 44 mm-es változat 350 eurón kezd Bluetooth és 400 eurón 4G-s változatban. A tekerőgyűrűvel szerelt Watch6 Classic 43 mm-en alapból 420 euróba kerülhet, 470 eurós árcédulával 4G változatban, míg a 47 mm-es 450-en nyithat és 500 eurót kérhetnek el érte 4G modemmel. Amiről határozottan hallgatnak, és úgy tűnik, idén kimarad, az az új Galaxy Watch Pro modell, az ugyanis igen drága volt tavaly: 470 eurón nyitott Bluetooth és 520 eurón 4G-s változatban, és lesz elég variáció lünettával vagy anélkül, hogy a legnagyobb és legszívósabb Samsung óra kihagyhasson egy évet.

Előzmények

Hirdetés