Dupla kamerás Asus készül a középkategóriában

A specifikáció alapján középkategóriás készüléknek tűnik az Asus ZenFone Pegasus 4A, amihez viszont dupla hátlapi kamera is jár, bár a renderképekre kissé hanyagul szerkesztették oda a teljesen iPhone 7 Plus kamerának kinéző szettet. Csak itt látszólag jobban síkban van. A név is szokatlan, bár annyi biztos, hogy az Asus megnevezés a pegasus szóból eredeztethető, valószínűleg belpiacos lehet első körben, mert a nálunk elérhető kínálatban nem nagyon fordul elő mint termékmegnevezés.


A SlashLeaks anyaga

Viszont az biztosnak tűnik, hogy készülőben van egy egyelőre kérdéses paraméterekkel bíró Asus készülék, ami a TENAA adatbázisában is felbukkant, az információk pedig nem mondanak ellent egymásnak gyökeresen. Az ASUS_X015D modellszámon jegyzett eszköz vagy 5, vagy  5,5 hüvelykes, HD felbontású panelt kap, ez még kérdéses, ahogy a lapkakészlet is, mindenesetre MediaTek megoldásra számítunk 3 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel.

Ezt pedig a TENAA tette közzé Ezt pedig a TENAA tette közzé
Ezt pedig a TENAA tette közzé [+]

A kamerák adatai is megegyeznek a kínai Hírközlési Hatóság jegyzékével. A dupla hátlapi rendszer egy 13 és egy 8 megapixeles modulból állhat, míg az előlapi kamera 5 megapixeles felbontást tud. Ami viszont valóban érdekes, az a kifejezetten masszív akkumulátor, ami először 4850 mAh volt, most pedig 4100 mAh, ami még mindig meggyőző. Előfordulhat egyébként, hogy az adatok két különböző, de egy szériába tartozó készüléket írnak körül, csak az egyik nagyobb. Akksiban és kijelzőben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Dupla kamerás Asus járt a TENAA-nál

    A Hírközlési Hatóság új Asus készüléket regisztrált, igen meggyőző méretű akkumulátorral és dupla hátlapi kamerával.

  • Asus Zenfone AR bemutató

    Csak nyáron lehet majd kapni az Asus csúcstelefonját, ami a világ első olyan készüléke, amely egyszerre Daydream és Tango kompatibilitással is bír. De mik ezek és mire jók?

Hirdetés