Hirdetés

Dupla kamerát kap az iPhone XR 2

Míg az iPhone XS és XS MAx folytatása további egy kamerával egészülhet ki, a legolcsóbb iPhone következő generációja duplázhat.

Az iPhone XS és XS Max követező generációjának megnevezése még nem tisztázott, de hivatkozzunk rájuk iPhone XI és iPhone XI Max (vagy Plus) néven. Az iPhone XR valamivel egyszerűbb, feltehetően szimplán XR 2-nek keresztelik. A kínai beszállítóktól származó információk alapján az XR folytatása már két kamerával fog dolgozni, míg a korábbi értesülések alapján valószínűsíthető, hogy az XI és XI Max/Plus hárommal. Leginkább a szenzorok újszerű elrendezése került szóba, ami egészen méretes, négyzetes kamerapanelt jelent a csúcsmodellek esetében.

Valószínűleg az iPhone XS kamerarendszeréhez hasonló elrendezést kap az XR 2.
Valószínűleg az iPhone XS kamerarendszeréhez hasonló elrendezést kap az XR 2. [+]

Az XR 2 megoldása valószínűleg hagyományosabb dizájnt követ, elvileg az iPhone XS elrendezésében egészül ki a 12 megapixeles normál szenzor egy teleobjektíves, szintén 12 megapixeles egységgel, ami - csak úgy, mint az XS - kétszeres optikai zoomot biztosít. A drágább, háromkamerás modellek maradnak az eddigi kiosztásnál, ők ultraszéles látószöggel erősíthetnek kamerás fronton. Az XR 2 előlapi egysége is fejlődni fog, a jelenlegi 7 megapixel helyett 16 megapixelt tud majd a FaceID-ra alkalmas szenzor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés