Dupla kijelző helyett dupla ívvel érkezhet az LG V30

Az LG errefelé főleg végfelhasználói termékeiről ismert, így meglehetősen egyedi okostelefonjairól, beszállítóként ugyanakkor számos komponensrendelést teljesít partnerei felé, ami jócskán megdobja a céges bevételeket. Az LG Display persze házon belül is gyárt, ilyen volt a P-OLED panel a két G Flex számára, illetve a dupla kijelző a V-sorozat esetében, igaz: LCD technológiával. Az OLED panelek annyiból előnyt élveznek, hogy technológiailag kivitelezhetőbb a meghajlításuk, a gyártósorok kihozatalának javulásával pedig lassan olcsóbbak lesznek az LCD előállításánál, és ezt az LG is meg kívánja lovagolni, írja a koreai The Investor.

LG G Flex 2
A G Flex 2 P-OLED kijelzője máig különleges homorú meghajlításával. A V30 viszont inkább egy Galaxy edge mobilra hasonlíthat [+]

A most szóba került, újabb LG OLED panelek a Samsung edge készülékekhez hasonló, oldalt lehajló kivitelben készülhetnek, és az újság úgy tudja: a megrendelők között van a Xiaomi (amely az LG-től szerezte be a Mi Note 2 kijelzőit) és a gyártó saját mobilrészlege is. A The Investor szerint ezekből a panelekből kerül majd a V30-ba, az LG másik nagy 2017-es dobásának ígérkező multimédiatelefonba. A cél hosszútávon az, hogy a korábbi és mostanában munkába állt OLED gyártósorok nagyobb rendelési igényeket is kielégítsenek és beszállítói legyenek a jövő Apple telefonjainak. Az OLED piacon a Samsung Display jelenleg 95%-os részesedéssel bír és egyedüli beszállítója a közelgő iPhone 8-nak, teszi még hozzá a koreai lap.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés