Eddig ismeretlen Alcatel bukkant fel

Az Alcatel Idol-széria frissítésére idén még nem került sor, most azonban úgy tűnik, hogy eljöhet ennek az ideje: több forrás állítja, hogy a GFXBench adatbázisában felbukkant eszköz az Idol 5 lesz. Ami biztosnak tűnik, az a Snapdragon 625-ben lévő nyolcmagos, 2 GHz-es Cortex-A53 processzor és az Adreno 506-os grafikus gyorsító, a 3 GB RAM és a 32 GB-os belső tároló, ez utóbbiból körülbelül 22 marad majd a felhasználónak.

Elképzelhető, hogy ez az Idol 5
Elképzelhető, hogy ez az Idol 5 [+]

Nagyon valószínű az 5,2 hüvelykes Full HD kijelző, az Android 7.1.1 Nougat rendszerverzió, illetve a 12 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kamera. Márciusban egyébként ugyanitt már lebukott egy hasonló mobil MediaTek Helio P20 rendszerchippel, jó esély van arra, hogy az lesz az Idol 5S, így közös bemutatót várhatunk, a kérdés csupán az, hogy mikor.

Azóta történt

  • Ismét előkerült az Idol 5

    Azonos forrásból, de eltérő specifikációval lehet ugyanarról a mobilról olvasni. Nem kizárt, hogy Helio P20-szal jön a felső-középkategóriás Alcatel.

Előzmények

  • Alcatel Idol 4 - csak egyeSsel kevesebb

    Noha nem az Idol 4 az Alcatel csúcsmodellje - csak majdnem - sem felszereltségben, sem funkciógazdagságban nem kell szégyenkeznie, ráadásul szintén jár a JBL füles és a virtuális valóság.

  • Alcatel Idol 4S - a dobozba zárt világ

    Az Alcatel csúcsmobiljához VR-szemüveget csomagolnak, de ez pont mindegy, nem ettől lesz jó. Hanem a jól átgondolt funkciók és a korrekt hardveres felhozatalhoz képest versenyképes árazás hozhatja el a sikert.

  • Alcatel OneTouch Idol 3 (5.5) - körhinta

    A vállalat újdonságának nagyobbik változata nem csak képernyőméretben és felbontásban különbözik, hanem hardveres téren is, a dizájn viszont szerencsére megmaradt.

Hirdetés