Egy hét múlva itt a második Huawei kagylótelefon

A Pocket S a TENAA-nál már lebukott, a hivatalos startig még várni kell egy hetet.

Karakteres lett sajátos hátlapi gravírozásával és korongalakú külső kijelzőjével a P50 Pocket, amit nyugaton a magas ár mellett a szokásos Huawei problémák húztak le, így az 5G és a Play-szolgáltatások hiánya. A gyártó ennek ellenére folytatást ígért, sőt: pár hete mindjárt két hajlítható képernyős kagylótelefon érkezéséről lehetett hallani, amiből egy biztosan bemutatkozik jövő hét szerdán, azaz november 2-án.

A Huawei Pocket S már meg is kapta első előzetesét kínai nyelven, mert ez a készülék is ott indít, és várhatóan ennek is korlátozott lesz a nemzetközi elérhetősége. A GSM Arena Snapdragon 888 4G, illetve 778G 4G chip használatáról spekulál, azaz a Pocket S az abszolút csúcskategóriásnál eggyel kedvezőbb flipes telefon lehet, amely egyébként a TENAA-nál már augusztusban felbukkant.

A képeken kétszínű dizájn látható fekete kamerás és szürke Huawei feliratos oldallal, míg az előzetesen fekete, kék, rózsaszín, szürke, zöld és sárga színek váltják egymást, efféle festéseket előrevetítve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés