Egy perc hírnév jut csak a Galaxy S8-nak?

Legalábbis a barcelonai MWC-n, ahol állítólag egy rövid reklámfilm erejéig lehet majd valamennyit megtudni a közelgő zászlóshajókról. Ott leszünk.

Rengeteg okostelefonnal készülnek a gyártók a február 27-e és március 2-a között, Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congressre, azonban gyakorlatilag eldőlt, hogy a Galaxy S8 nem lesz a főszereplők között.

A CNet Korea és Matt Kim elképzelése a Galaxy S8-ról
A CNet Korea és Matt Kim elképzelése a Galaxy S8-ról. Forrás: CNet Korea [+]

A Samsung egy táblagépre meglehetősen hasonlító eszköz renderképével küldte ki meghívóit a 26-ai sajtóeseményre, úgyhogy elég valószínű, hogy a Galaxy Tab S3 lesz a figyelem középpontjában. Egy kis reflektorfény mégis juthat a közelgő csúcstelefonoknak.

A CNet Korea és Matt Kim elképzelése a Galaxy S8-ról
A CNet Korea és Matt Kim elképzelése a Galaxy S8-ról (forrás: CNet Korea) [+]

A The Korea Herald úgy hallotta, hogy a Samsung eseményen lepörög majd egy reklámfilm, amely egy percben nyújt némi betekintést, avagy az izgalmakat fokozó képsort a március 29-ére tippelt Unpacked bemutató kapcsán. Ha S8, olvasóink persze tudhatják: nem érkezik pletyka egyedül egy nap.

A CNet Korea és Matt Kim elképzelése a Galaxy S8 Plusról
A CNet Korea és Matt Kim elképzelése a Galaxy S8 Plusról (forrás: CNet Korea) [+]

Állítólagos személyes találkozó és korábbi sémák alapján a CNet Korea is megtippelte a kétféle kiszerelés méreteit, már ami az előlapot és a képernyőt illeti. A publikáció a kisebbiket 131,58 x 68,05 milliméteresnek várja, 143,05 milliméteres képátlóval (5,63"), míg az S8 Plust 159,53 x 73,37 milliméteresnek, 154,46 milliméteres képátlóval (6,08").

A CNet Korea és Matt Kim elképzelése a Galaxy S8-ról
A CNet Korea és Matt Kim elképzelése a Galaxy S8-ról (forrás: CNet Korea) [+]

Az előbbi kisebb lenne a Galaxy S7-nél, míg az utóbbi elsősorban hosszabb, de nem jelentősen szélesebb az S7 edge-nél. Az alsó gombsor eltűnése és a felülről való faragás ugyanakkor jelentősen megnövelné a képernyő dominanciát 5,1" és 5,5"-ről.

Előzmények

Hirdetés