Egyedi funkcióval kíván kitűnni a Realme 12 5G

A széria negyedik, legszerényebb modellje a nagyokkal megegyező dizájnnal és úgynevezett Dynamic Buttonnal igyekszik felvenni a versenyt.

Március 6-án, vagyis holnap mutatkozik be a Realme 12-es széria alapmodellje, amiről túl sok konkrétum egyelőre nem derült ki, noha a gyártó már több előzetest is közzétett. Annyi biztos, hogy a készülék megjelenésében igazodik a komolyabb variánsokhoz, amit a hangsúlyos kameratárcsa, az osztott hátlap és a fényes keret dominál, a Pro verziókkal ellentétben és a 12+-szal összhangban sík előlappal és profilokkal.

Annyit már tudunk, hogy a kamerapanel főszereplője egy 108 megapixeles szenzor lesz, a készülék 5G-s szettet kap, ahogy a neve is egyértelműen jelzi, most pedig egy olyan funkcióra derült fény, amit a testvérmodellek nem, vagy egyelőre nem kínálnak. A Dynamic Buttonnak (dinamikus gombnak) nevezett bekapcsológomb hét különböző feladatot lesz képes végrehajtani, köztük a kamera vagy a zseblámpa gyorsindítását, különböző üzemmódok aktiválását vagy tevékenységindítást, ha jól értelmezzük a piktogramokat. Egyelőre ennyi, minden más holnap fog kiderülni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés