Egyre valószínűbb az iPhone 12 Mini érkezése is

Állítólag 5,4 hüvelykes kijelzővel jön, nem marad ki belőle az 5G és a Super Retina XDR és az ultraszéles hátlapi másodlagos kamera sem - ha ez tényleg így lesz, egész biztosan sokakat érdekel majd.

Már csak kedd este 7 óráig (magyar idő szerint) kell várnunk az új iPhone-ok bemutatására, de ahogy az lenni szokott, addig is többen tudni vélik, milyenek lesznek az eszközök. A legfrissebb és legrészletesebb poszt a kínai Weibós, Kang felhasználónevű szivárogtatótól származik, az ő korábbi előzeteseit már a jóval ismertebb @IceUniverse is hitelesnek vélte.

A legfrissebb poszt szerint négy darab mobil érkezik, ebben a sorrendben: iPhone 12 Mini (5,4 hüvelyk), iPhone 12 (6,1 hüvelyk), iPhone 12 Pro (6,1 hüvelyk) és iPhone 12 Pro Max (6,7 hüvelyk). A Mini és az utótag nélküli 12 lesz a két egyszerűbb változat, 64 és 256 GB közti tárhelyekkel, a Pro-modellek pedig 128, 256 vagy 512 GB-os változatban lesznek elérhetők.

Mind a négy modell Super Retina XDR kijelzőt kap, új kijelzőüveggel, 5G-támogatással, három hátlapi látószöggel és vezeték nélküli töltési lehetőséggel (állítólag a 15W-os technológiájukkal visszahozzák a MagSafe nevet).

Állítólag az iPhone 12 Mini és a 12 két hátlapi kamerát kap, sima széles és ultraszéles (f/1,6) látószögekkel, a Pro modellek pedig egy telefotó-lencsét (állítólag négy, illetve ötszörös nagyítással a Pro és a Pro Max változatok esetén) és egy LiDAR-t is kapnak extrának amellett, hogy a főkamerájuk is fejlettebb, héttagú lencsét kap.


[+]

700, 800, 1000, illetve 1100 dolláros nettó amerikai alapárakról beszélünk a legkisebb tárhelyű modellekre, tehát már a belépő iPhone 12 Mini is 212 ezer forint + helyi adó környékén indul, itthon esélyesen még drágább lesz, akinek viszont a 12 Pro Max kell, az kint is 330 ezer forint + adóval indul, ha beéri 128 GB-nyi tárhellyel. Állítólag érkezik egy nagyon kicsi HomePod is, 100 dolláros alapáron, 8 centiméteres magassággal, Apple S5 chippel. Persze ezek még csak erős tippek, hivatalos információk október 13-án jönnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • 120 Hz vagy 5G?

    Az Apple elvileg utóbbi mellett döntött, a kettő együtt egyelőre nem megy.

Előzmények

  • 12 év iPhone-nevezéktana

    Néhány évvel ezelőttig rendkívül jól átlátható volt az Apple mobilok palettája, mostanra azonban igen zavaros lett a kép - ezen a téren is.

  • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

    Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

Hirdetés