Elegáns hátlappal lépett színre a Cubot P60

A belépőtelefon rengeteg memóriát és tárhelyet kínál, szimpatikus megjelenéssel.

Elszálltak megannyi másik termék mellett a mobiltelefon árak is, és jóformán alig találkozni belépőszintű készülékkel, legalábbis a nagy márkák részéről. A Cubot és társai viszont ontják magukból az újdonságokat, és speciel a P60 sajátos hátlapja elég karakteres és megnyerő lett, íme:


[+]

Egy premierkor 90 dolláron indító készülékről van szó, amit az AliExpressen lehet kosárba helyezni, és amely 6,517"-es HD+ megjelenítőt kínál a TFT fajtából, 8 megapixeles önfotós egységgel és 2D arcazonosítással.


[+]

A P60 lelke a nyolcmagos MediaTek Helio P35, melyhez nem kevesebb, mint 6 GB RAM-ot és 128 GB-os, bővíthető tárolót társítottak, szóval a nagy helyigénnyel nem lesz gond. Az 5000 mAh-s akkumulátor is ígéretes a hátlap alatt, azon pedig 20 megapixeles főkamera kapott helyet egy másik mára dupla tárcsás megoldására emlékeztetve.


[+]

Arról mondjuk, hogy a LED villanó felett valamilyen segédszenzor van-e, vagy díszlencse, hallgat a termékoldal, árulkodik viszont az oldalsó ujjlenyomat-olvasóról, az Android 12 rendszerről, a B20-as LTE sáv meglétéről és persze a Google-szolgáltatásokról. A szeptember 6-ai premier után 20-án indul egy akciókampány, addig pedig errefelé pályázhat a Cubot tomboláján az érdeklődő, akik között tíz P60-at sorsolnak ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés